Κύπελλο Ελλάδας

Ζορίστηκε αλλά προκρίθηκε ο Πλατανιάς

Τα... χρειάστηκε ο Πλατανιάς. Οι Κρητικοί είδαν τον Πανθηραϊκό να προηγείται αλλά με δύο τέρματα του Λουκίνα, έφεραν «τούμπα» το ματς και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Τα βρήκε... σκούρα αλλά πήρε το εισιτήριο για την 5η φάση του Κυπέλλου ο Πλατανιάς.

Οι Κρητικοί είδαν τον Πανθηραϊκό να προηγείται στο 26ο λεπτό με ωραία κεφαλιά του Μαναριώτη, με την ομάδα της Σαντορίνης να τους βάζει... δύσκολα! Ωστόσο, η ομάδα του Γιάννη Τάτση έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να φέρει «τούμπα» το ματς.

Αρχικά, ο Λουκίνας με πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, έφερε το σκορ στα ίσα. Για να έρθει ο ίδιος παίκτης στο 75ο λεπτό και να εκμεταλλευτεί τις... καραμπόλες στην αντίπαλη περιοχή, εκτελώντας από κοντά τον Ντούνη για το 2-1 που παρέμεινε μέχρι το φινάλε και χάρισε την πρόκριση στον Πλατανιά. Κάπως έτσι, ο Λουκίνας συνέχισε την παράδοσή του κόντρα σε Νησιώτες, αφού με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα πέρυσι είχε πετύχει καρέ κόντρα στην Θύελλα Καμαρίου.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ντούνης, Λαμπρόπουλος, Μπιρμπίλι, Χούσα, Τσόπελας, Παληγεώργος, Λούκα, Φουάσης, Σεΐτι, Περιάλης, Μαναριώτης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρεβυθόπουλος, Πουρζιτίδης, Σάαντο, Μάικιτς, Μποσέτι, Καραγκούνης, Παπουτσογιαννόπουλος, Νίλι, Λεϊρία, Λουκίνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x