Stoiximan Super League

Χτυπάει την πόρτα της ενδεκάδας ο Μολό

Πλάνα με τον Γιοαν Μολό βασικό κάνει ο Γιώργος Δώνης για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο. Σκέψεις και για Μπεκ.

Το πλάνο του Γιώργου Δώνη για Πανιώνιο και οι Μολό-Μπεκ.

Ο Παναθηναϊκός έχει αφήσει πίσω την καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που έδωσε καλή ψυχολογία στην ομάδα και έχει κάνει focus στο ματς της Κυριακής (29/09, 17:15) στη Νέα Σμύρνη, όπου θα αναζητήσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο 50χρονος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και πρόκειται να κάνει κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα. Η μια είναι επιβεβλημένη, με τον Περέα να παίρνει τη θέση του τραυματία, Μακέντα (ίσως προλάβει την Ξάνθη), στην κορυφή.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει ικανοποίηση για τον Μολό, καθώς πέραν του εύστοχου πέναλτι στο 90’ που χάρισε τον βαθμό στο «τριφύλλι», έδειξε καλό πρόσωπο και εμφανίζεται ανεβασμένος μετά το ντέρμπι.

Ο Διούδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Ινσούα-Γιόχανσον στα δύο άκρα και οι Πούγγουρας, Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας. Κουρμπέλης και Δώνης θα παίξουν στο άξονα. Ο Μπουζούκης θα είναι βασικός, ενώ Ζαχίντ και Κολοβός διεκδικούν μια θέση. Ανεβασμένος παρουσιάζεται και ο Μπεκ και δεν αποκλείεται να τον προτιμήσει ο Έλληνας προπονητής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x