Stoiximan Super League

Διαψεύδει τα περί επεισοδίου στη Λαμία ο Παπαϊωάννου

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, διαψεύδει τα περί επεισοδίου μεταξύ παικτών μετά το ματς με τον Πανιώνιο.

Διαψεύδεται κατηγορηματικά από τη Λαμία το δημοσίευμα περί επεισοδίου ανάμεσα στον Ελίνι Δημούτσο και τους Λουκά Βύντρα-Βασίλη Πλιάτσικα μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, τονίζει μέσω της «Live Sport» ότι ο έμπειρος μέσος ήταν έξαλλος, αλλά όχι με τους συμπαίκτες του.

«Ο Ελίνι ήταν έξαλλος. Καθώς πήγαινε στα αποδυτήρια μού φώναζε: "Προστάτευσέ μας" διότι πίστευε πως η διαιτησία μας έχει αδικήσει, καθώς μας αρνήθηκαν δύο πέναλτι. Στο φινάλε πιστεύω πως θα μπορούσε ο διαιτητής να έχει δείξει την άσπρη βούλα σε τράβηγμα του παίκτη του Πανιωνίου στον Δημούτσο» τόνισε ο κ. Παπαϊωάννου και συνέχισε: «Τα παιδιά είναι φίλοι μεταξύ τους. Ειδικά ο Ελίνι με τον Λουκά (σ.σ. Βύντρα) και τον Βασίλη (σ.σ. Πλιάτσικα) έχουν πολύ στενές σχέσεις. Πίνουν μαζί καφέ στην Λαμία».

Κλείνοντας, σε ερώτηση που έγινε για το γεγονός ότι δεν βγήκε ανακοίνωση-διάψευση για το θέμα δήλωσε: «Δεν μπορώ να ασχολούμαι συνεχώς με δημοσιεύματα. Κάθε μέρα ο καθένας μπορεί να πει ό,τιδήποτε θέλει, αλλά εμείς ως ΠΑΕ έχουμε και... σοβαρότερες δουλειές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x