Stoiximan Super League

Μάνταλος στο sport-fm.gr: «Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα με ΠΑΟΚ»

Θεωρεί ότι η ΑΕΚ δεν έχει να αποδείξει τίποτα στο ντέρμπι, δηλώνει ανοιχτά την επιθυμία του να παίζει ως «δεκάρι» και συγχαίρει τον κόσμο της Ένωσης. Ο Πέτρος Μάνταλος αποκλειστικά στο sport-fm.gr.

Έχει αυτοπεποίθηση και το δείχνει!

Τις τελευταίες σεζόν η «μάχη» μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχει φουντώσει για τα καλά. Ωστόσο, ο Πέτρος Μάνταλος δεν θεωρεί ότι η Ένωση έχει να αποδείξει κάτι στο επικείμενο κυριακάτικο ντέρμπι.

Ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων», συνοδευόμενος από τον Εμπορικό Διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκο Καραούζα, βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι σε κεντρικό κατάστημα της Cosmote, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο εταιριών. Στο περιθώριο της εκδήλωσης μίλησε στο sport-fm.gr και εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος για το ματς με τους Θεσσαλονικείς.

Ίσως σε αυτό να βοηθάει και το γεγονός ότι φέτος αγωνίζεται μετά από καιρό στη θέση του. Εξάλλου, τόσα χρόνια, όπως δήλωσε, έπαιζε ως «δεκάρι» μόλις στο 1/10 του εκάστοτε πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πέτρος Μάνταλος στο sport-fm.gr και στον Μανώλη Μουσουράκη:

Θεωρείτε ότι έχετε να αποδείξετε κάτι ως ομάδα απέναντι στον ΠΑΟΚ;

«Περιμένουμε πως και πως αυτό το παιχνίδι. Τόσο εμείς οι ποδοσφαιριστές, όσο και ο κόσμος. Ωστόσο, δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν. Θα είναι ένα ματς που θα κυνηγήσουμε τους τρεις βαθμούς, όπως ακριβώς κάνουμε σε κάθε αναμέτρηση. Έτσι, ώστε στο τέλος της σεζόν να έχουμε τους περισσότερους πόντους από όλες τις υπόλοιπες ομάδες».

Πως βλέπεις την κινητοποίηση που υπάρχει στον κόσμο της ομάδας και τη θέληση στο να βάλετε φρένο στο αήττητο του ΠΑΟΚ;

«Γι’ αυτό είναι αυτά τα παιχνίδια. Ο κόσμος έχει δείξει όλη την εβδομάδα ότι θέλει να γεμίσει το ΟΑΚΑ. Δείχνει ότι θέλει να είναι κοντά μας σ’ αυτόν τον αγώνα».


Οι φίλοι της ΑΕΚ βρίσκονταν πάντα στο πλευρό της ομάδας. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μία συσπείρωση και αγκάλιασμα προς τους ποδοσφαιριστές, το οποίο θυμίζει σε αρκετούς την πρώτη χρονιά της προεδρίας του Ντέμη Νικολαΐδη. Εκλαμβάνετε κι εσείς ως παίκτες αυτή τη «διαφορά»;

«Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στην ΑΕΚ έχω ζήσει τον κόσμο και από τις καλές του και από τις ανάποδές του. Αυτήν την περίοδο θεωρώ ότι είναι όπως θα έπρεπε να είναι πάντα. Ο κόσμος, δείχνει υπερβολικά την αγάπη του προς την ομάδα. Αυτό γεμίζει τους ποδοσφαιριστές. Ειδικά όταν υπάρχουν κακά αποτελέσματα, όπως στο ξεκίνημα της σεζόν. Είχαμε θέματα, αλλά ο κόσμος ήταν εκεί. Μιλήσαμε και νομίζω ότι αξίζουν συγχαρητήρια στους οπαδούς μας. Ένα μέρος όσων έχουμε πετύχει έως τώρα το έχουν πετύχει εκείνοι».

Από τότε που ανέλαβε ο Νίκος Κωστένογλου φαίνεται να καθιερώνεται ως σύστημα το 3-5-2, το οποίο σου επιτρέπει να αγωνίζεσαι μετά από καιρό ως «δεκάρι». Νιώθεις ότι αυτή είναι η χρονιά σου;

«Ειλικρινά είχα καιρό να αγωνιστώ στη θέση μου. Το έκανα στο 1/10 του κάθε πρωταθλήματος. Μου αρέσει πολύ να παίζω σε αυτή τη θέση, στην οποία μπορώ να προσφέρω περισσότερα και στην ομάδα. Βέβαια, η ΑΕΚ να κερδίζει και ας παίζω και στο κέντρο ή στα αριστερά. Ωστόσο, η επιθυμία μου είναι αυτή».



Θα ακολουθήσουν κι άλλες συλλογικές πρωτοβουλίες, όπως εκείνη της προηγούμενης εβδομάδας όταν και στηρίξατε τους ανασφάλιστους συναδέλφους σας; Υπάρχουν κι άλλα προβλήματα εξάλλου (βία κτλ.).

«Αυτό ήταν ένα θέμα, για το οποίο οι ίδιοι οι παίκτες μπορούσαμε να κάνουμε πράγματα. Υπήρχε συνεννόηση όλων των ποδοσφαιριστών, γίναμε ένα και νομίζω ότι αυτός ήταν και ο λόγος που καταφέραμε να λυθεί αυτό το πρόβλημα. Σε ότι αφορά τη βία, καταρχάς είναι δεδομένο το ότι δεν χωράει στον αθλητισμό. Πρέπει να το καταλάβουμε. Συζητείται πάντως μεταξύ μας αυτό το διάστημα και θα πράξουμε κάτι ανάλογο, όπως και στο θέμα με τις ασφάλειες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x