Champions League

Νίκησε στο «θρίλερ» η Λίβερπουλ, πρωτιά με… ισοπαλία για Νάπολι (vids)

«Σωτήριο» ήταν το γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ για τη Λίβερπουλ, η οποία νίκησε με 4-3 τη Σάλτσμπουργκ, και η Νάπολι έμεινε στο «μηδεν» στην έδρα της Γκενκ.

Λίγο έλειψε η Σάλτσμπουργκ να κάνει άλλη μία έκπληξη στο χθεσινό παιχνίδι με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», αλλά ο Μοχάμεντ Σάλαχ δήλωσε «παρών» και έσωσε την πρωταθλήτρια Ευρώπης από νέο κάζο στη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε καταφέρει να προηγηθεί με 3-0 στο 36’! Συγκεκριμένα, οι «κόκκινοι» άνοιξαν το σκορ στο 9’ με τον Μανέ, ο Ρόμπερτσον έκανε το 2-0 στο 25’ και στο 36’ ο Σαλάχ πέτυχε το τρίτο γκολ των Άγγλων.

Τρία λεπτά αργότερα, στο 39’, ο Χουάνγκ Χι-τσαν μείωσε σε 1-3 για τους Αυστριακούς. Στην επανάληψη, η πρωταθλήτρια Αυστρίας μπήκε πιο δυνατά και έκανε το 1-2 με τον Τακούμι Μιναμίνο στο 56’, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Έρλινγκ Μπράουτ Χόλαντ έφερε το ματς στα ίσα (3-3) και άγχωσε τους γηπεδούχους.

Ο Σαλάχ ήταν εκείνος που έφερε τις καρδιές στις θέσεις τους των οπαδών της Λίβερπουλ, όταν σκόραρε στο 69’ και το 4-3 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.



Στο άλλο παιχνίδι του 5ου ομίλου, Γκενκ και Νάπολι κόλλησαν στο «μηδέν» και οι Ιταλοί βρέθηκαν στην πρώτη θέση με τη νίκη που είχαν κάνει στην πρεμιέρα του Champions League και οι Βέλγοι πήραν έναν πολύτιμο βαθμό μέσα στην έδρα τους.



Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Γκενκ-Νάπολι 0-0

Λίβερπουλ-Σάλτσμπουργκ 4-3
(Μανέ 9’, Ρόμπερτσον 25’, Σαλάχ 36’, 69’ - Χουάνγκ Χι-τσαν 39’, Τακούμι Μιναμίνο 56’, Έρλινγκ Μπράουτ Χόλαντ 60’)

Βαθμολογία: Νάπολι 4 (2-0), Σάλτσμπουργκ 3 (9-6), Λίβερπουλ 3 (4-5), Γκενκ 1 (2-6)

Η επόμενη αγωνιστική (23/10)

Γκένκ-Λίβερπουλ (22:00)
Σάλτσμπουργκ-Νάπολι (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x