Αγγλία

Βενγκέρ για Πογκμπά: «Έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης και συγκέντρωσης»

Δεν παραξενεύεται από τις έως τώρα κακές εμφανίσεις του Γάλλου χαφ ο Αρσέν Βενγκέρ, καθώς θεωρεί ότι είναι ανέτοιμος τόσο σε φυσικό, όσο και σε πνευματικό επίπεδο.

Στην έλλειψη φυσικής κατάστασης αλλά και συγκέντρωσης στους στόχους της ομάδας, βασίζει ο Αρσέν Βενγκέρ τις φετινές κακές εμφανίσεις του Πολ Πογκμπά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ο Πολ Πογκμπά είναι ο τύπος του παίκτη που βασίζεται στην πολύ καλή φυσική του κατάσταση. Ωστόσο, από την αρχή της σεζόν δεν έχει βρεθεί ποτέ στο 100% αυτής, λόγω τραυματισμών», τόνισε αρχικά στο «beIN Sports» ο Αλσατός πρώην τεχνικός της Άρσεναλ.

Για τον πολύπειρο προπονητή είναι λογικό να έχει επηρεαστεί ο Πογκμπά από το γεγονός ότι δεν τον άφησαν οι «κόκκινοι διάβολοι» να αποχωρήσει το καλοκαίρι, όπως ο ίδιος επιθυμούσε. Ως εκ τούτου, θεωρεί ότι του είναι δύσκολο να συγκεντρωθεί στους στόχους της ομάδας του, πόσο μάλλον όταν αυτή δεν παρουσιάζεται ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα (βρίσκεται στη 12η θέση μετά τη συμπλήρωση οκτώ αγωνιστικών).

«Όταν ένας ποδοσφαιριστής θέλει να αποχωρήσει και εσύ δεν τον αφήνεις, γνωρίζεις ότι στη διαδικασία της "ανοικοδόμησης" της σχέσης το πρώτο πράγμα που θα επηρεαστεί είναι οι εμφανίσεις του παίκτη. Πάντως, πιστεύω ότι συμπεριφέρεται έτσι επειδή γνωρίζει και το ότι η Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Βενγκέρ.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x