Ελλάδα

Ζέρβας: «Ήταν στα κάγκελα με Μπλατ οι παίκτες - Πρώτος στόχος ο Μπαρτζώκας»

Τους λόγους που ήταν αδύνατο να συνεχιστεί η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Ντέιβιντ Μπλατ (και την επιθυμία να αντικατασταθεί από τον Γιώργο Μπαρτζώκα) εξήγησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Τα δεδομένα στο θέμα προπονητή του μπασκετικού Ολυμπιακού ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι πρόθεση για απομάκρυνση του Ντέιβιντ Μπλατ υπήρχε από το καλοκαίρι, αλλά δεν υλοποιήθηκε από σεβασμό στην επιθυμία του να αποδείξει ότι αυτό που έγινε πέρυσι δεν ήταν μόνο δική του ευθύνη, αλλά και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Τόνισε ωστόσο ότι το κακοφτιαγμένο ρόστερ, τα αποτελέσματα και το κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια έκαναν απαραίτητη την αποχώρησή του, αφού όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «οι περισσότεροι παίκτες ήταν στα κάγκελα μαζί του, δεν καταλάβαιναν τι τους ζητούσε και είχαν φτάσει στο σημείο να λένε ότι δεν μπορούν να συνεργαστούν με αυτόν τον προπονητή».

Όσο για την επόμενη μέρα, επιβεβαίωσε ότι πρώτος στόχος για το πάγκο είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας, τονίζοντας ωστόσο ότι είναι αμφίβολο αν ο Έλληνας προπονητής θα δεχθεί να αναλάβει μια «ομάδα-γκιλοτίνα», όπως έχει εξελιχθεί ο φετινός Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x