Champions League

Η UEFA θέλει τον Ρόκι για τον τελικό του Champions League και το Euro 2020

Οι ιθύνοντες της UEFA εκτιμούν πολύ τον Ιταλό διαιτητή και θα ήθελαν να σφυρίξει τον τελικό της Κωνσταντινούπολης, αλλά και τα σημαντικά ματς του προσεχούς Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι είναι ο εκλεκτός της UEFA για να διαιτητεύσει τον φετινό τελικό του Champions League, σύμφωνα με την ιταλική «Corriere Dello Sport».

Ο 46χρονος διαιτητής είναι αναμφισβήτητα μια από τις κορυφαίες «σφυρίχτρες» των τελευταίων ετών και στη Νιόν τον εμπιστεύονται απόλυτα για τους μεγάλους αγώνες.

Έτσι θα ήθελαν να είναι ο «άρχων» του φετινού τελικού που θα διεξαχθεί στις 30 Μαΐου στο στάδιο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης. Προϋπόθεση γι΄αυτό αποτελεί, βέβαια, να μην συμμετάσχει σε αυτόν κάποια ιταλική ομάδα.

Ο έμπειρος διαιτητής έχει εκφράσει την πρόθεσή του να αποσυρθεί στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Ωστόσο στην UEFA θα επιθυμούσαν να αναβάλει για λίγο την «συνταξιοδότησή» του, προκειμένου να σφυρίξει και στους αγώνες του Euro 2020. Μένει να φανεί στο προσεχές διάστημα αν θα καταφέρουν να τον πείσουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιταλός διαιτητής ήταν αυτός που διηύθυνε τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Τότεναμ για την πρεμιέρα του Champions League.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x