Stoiximan Super League

Φιλική τριάρα για τον Άρη

Ο Άρης επικράτησε με 3-1 του Απόλλωνα Λάρισας σε φιλικό που διεξήχθη στον Εύοσμο.

Φιλική νίκη για τις «ρεζέρβες» του Άρη.

Οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 3-1 του Απόλλωνα Λάρισας σε φιλικό που διεξήχθη στον Εύοσμο, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση.

Μόλις στο 7’ ο Τόνσο έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Τόλη Τερζή, ωστόσο τέσσερα λεπτά αργότερα ο Απόλλων Λάρισας το έφερε στα... ίσα με τον Ναζίμ! Λίγο αργότερα, λίγο έλειψε η ομάδα της Λάρισαν να γράψει την ανατροπή αλλά το φάουλ του Νύκταρη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και τελικά στο 32ο λεπτό ο Τόνσο σκόραρε εκ νέου για το 2-1 του Άρη.

Το σκορ παρέμεινε μέχρι το 90ο λεπτό, όταν ο Μαντσίνι κέρδισε πέναλτι και ο ίδιος διαμόρφωσε το 3-1 από την άσπρη βούλα, ενώ λίγο νωρίτερα είχε... σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι με εκτέλεση φάουλ.

ΑΡΗΣ (Τόλης Τερζής): Τσιλιγγίρης, Κωνσταντινίδης, Μενέντεθ, Σόουζα, Δεληζήσης, Αμπού Μπα, Ντουάρτε (80' Μαρμαρίδης), Μαντσίνι, Τόνσο, Μαρτίνες (85' Τσαγκαλίδης), Διαμαντόπουλος (62' Μπακούτσης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αριάν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Καρατάσιος, Τασιούλης, Χατζής, Νύκταρης (60' Νούσιος), Ναζίμ, Κωστούλας (60' Μπιμάι), Γκουστάβο (85' Καρρίκι), Μπαστακός (79' Σιφναίος).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x