Στίβος

Ψάχνει καλές επιδόσεις στον κλειστό η Πεσιρίδου

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου είναι η αθλήτρια για την οποία ο Δημήτρης Ευαγγελόπουλος επέστρεψε ενεργά στην προπονητική.

Η πρωταθλήτρια των 100 μέτρων με εμπόδια ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη χειμερινή σεζόν με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό του ΣΕΓΑΣ.

«Η διάθεσή της για σκληρή δουλειά με έκαναν να πάρω την απόφαση να ασχοληθώ και πάλι με την προπονητική. Η Πεσιρίδοιυ είναι μία αθλήτρια με προσόντα, που έχει τη βάση να τρέξει ακόμη γρηγορότερα και να κυνηγήσει τη διάκριση. Από εκεί και πέρα, είναι μια αθλήτρια που γνωρίζω και παρακολουθώ από μικρή ηλικία», είπε αρχικά ο έμπειρος προπονητής και συμπλήρωσε πως:

«Η Ελισάβετ προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό, ωστόσο θεωρώ πως είναι σε θέση να έχει δυνατές παρουσίες στη χειμερινή περίοδο. Ένας καλός κλειστός δε θα της δώσει μονάχα συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας, αλλά θα την ανεβάσει πολύ και στο ranking της IAAF, μέσα από το οποίο θα διεκδικήσει τη διάκριση στην κορυφαία διοργάνωση του 2020. Για να συμβεί, ωστόσο, αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να βελτιώσουμε όλες τις παραμέτρους. Σίγουρα, στον προγραμματισμό μας υπάρχουν ήδη οι Ολυμπιακοί Αγώνες, αλλά και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Η Πεσιρίδου για να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο κλειστού θα χρειαστεί επίδοση καλύτερη από το 8.16 που έχει ως ατομικό ρεκόρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x