Stoiximan Super League

Ξένος τεχνικός διευθυντής, μεταγραφική ενίσχυση και ανανεώσεις στο πλάνο του Παναθηναϊκού

Τι περιλαμβάνει το πλάνο του Γιάννη Αλαφούζου για τον Παναθηναϊκό μετά την απομάκρυνση του Νίκου Νταμπίζα.

Ο Βασίλης Βέργης αποκαλύπτει στην Live Sport τους άξονες του πλάνου του Γιάννη Αλαφούζου για τον Παναθηναϊκό μετά την απομάκρυνση του Νίκου Νταμπίζα.

Ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΠΑΕ φέρεται να κλίνει προς την αναζήτηση ξένου τεχνικού διευθυντή, ενώ δεν τίθεται θέμα προπονητή. Ο Γιώργος Δώνης έχει την εμπιστοσύνη της διοίκησης, καθώς θεωρεί πως υπάρχουν ελαφρυντικά για το κακό ξεκίνημα της ομάδας και πλέον η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί και η εικόνα της έχει βελτιωθεί. Ωστόσο δεν πρόκειται να δοθούν στον τεχνικό της ομάδας «υπερεξουσίες», όπως είχε συμβεί κατά το παρελθόν με Αναστασίου και Στραματσόνι.

Η οικονομική πολιτική της ομάδας δεν πρόκειται να αλλάξει όσο υπάρχει ακόμη μεγάλο χρέος, ωστόσο πρόθεση της διοίκησης είναι να γίνουν 1-2 καλές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας τον χειμώνα, ακόμη και αν χρειαστεί να προσφερθεί ένα μεγαλύτερο από τα υπάρχοντα συμβόλαιο σε ποδοσφαιριστή που θα κάνει την διαφορά. Κάτι αντίστοιχο είχε επιχειρηθεί και το καλοκαίρι με τις περιπτώσεις των Μάρκους Μπεργκ και Κάρλος Ζέκα. Πάντως είναι σαφές πως οι κινήσεις που θα γίνουν δεν θα πρέπει να διαταράξουν τις ισορροπίες στα αποδυτήρια.

Τελευταίο αλλά αρκετά σημαντικό ζητούμενο είναι αυτό των ανανεώσεων συμβολαίων. Προτεραιότητα είναι να υπογράψουν επέκταση οι Κουρμπέλης, Διούδης και Δώνης, καθώς και ο νεαρός Βαγιαννίδης, μετά τους Χατζηγιοβάνη, Αθανασακόπουλο και Σερπέζη που έχουν ήδη συμφωνήσει. Όσο για τους Γιόχανσον και Ινσούα, όλα θα εξαρτηθούν από τις απαιτήσεις των δύο μπακ σε συνδυασμό με την εισήγηση του Γιώργου Δώνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x