Super League 2

Οι 18 του ΠΑΣ Γιάννινα για την «μάχη» στην Λιβαδειά

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την 18αδα για το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram:

«Κανονικά ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας, πριν από την αναχώρηση για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2, απέναντι στο Λεβαδειακό.

Για σήμερα οι ποδοσφαιριστές μας είχαν στο πρόγραμμα ομιλία με τα πλάνα για το παιχνίδι, τακτική και για τελείωμα στατικές φάσεις.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας κ.Γιαννίκης ανακοίνωσε την 18-μελή αποστολή για τον Λεβαδειακό.

Πιο αναλυτικά η αποστολή είναι:

ΓΙΑΝΝΙΚΟΓΛΟΥ, ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ, ΣΚΟΝΔΡΑΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΝΙΚΟΛΙΑΣ, PITU, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΤΑΛΗΣ, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ, ΖΙΟΥΛΗΣ, ΣΙΟΝΤΗΣ, CASTRO, LEO, NAUMETS, ΠΑΜΛΙΔΗΣ, ΞΥΔΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΙΑΣΟΣ.

Αρχηγός της αποστολής ο Τεχνικός Διευθυντής, κ.Ντάσιος Γεώργιος.
Η ομάδα μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης αναχώρησε για Λιβαδειά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κανονικά ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας, πριν από την αναχώρηση για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2, απέναντι στο Λεβαδειακό. Για σήμερα οι ποδοσφαιριστές μας είχαν στο πρόγραμμα ομιλία με τα πλάνα για το παιχνίδι, τακτική και για τελείωμα στατικές φάσεις. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας κ.Γιαννίκης ανακοίνωσε την 18-μελή αποστολή για τον Λεβαδειακό. Πιο αναλυτικά η αποστολή είναι: ΓΙΑΝΝΙΚΟΓΛΟΥ, ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ, ΣΚΟΝΔΡΑΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΝΙΚΟΛΙΑΣ, PITU, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΤΑΛΗΣ, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ, ΖΙΟΥΛΗΣ, ΣΙΟΝΤΗΣ, CASTRO, LEO, NAUMETS, ΠΑΜΛΙΔΗΣ, ΞΥΔΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΙΑΣΟΣ. Αρχηγός της αποστολής ο Τεχνικός Διευθυντής, κ.Ντάσιος Γεώργιος. Η ομάδα μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης αναχώρησε για Λιβαδειά. #pas #pasgiannina #pasgianninafc #paslev

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAS Giannina FC (@pasgianninafc) στις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x