Αγγλία

Έμερι: «Να σέβεται τον κόσμο ο Τζάκα»

Λανθασμένη χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή του στο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας ο τεχνικός της Άρσεναλ, ο οποίος ωστόσο συνέστησε ηρεμία.

Να δείχνει περισσότερο σεβασμό προς τους φιλάθλους της ομάδας προέτρεψε ο Ουνάι Έμερι τον Γκρανίτ Τζάκα.

Ο Ελβετός χαφ των «κανονιέρηδων» δεν πήρε και τόσο… ζεστά την απόφαση του προπονητή του, να του ζητήσει να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο στο 61ο λεπτό της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Κρίσταλ Πάλας (2-2). Δείχνοντάς το με επιδεικτικές κινήσεις δυσφορίας αλλά και με χειρονομίες προς τον κόσμο.

«Ήταν λάθος, ήταν λάθος. Ωστόσο, θεωρώ ότι πρέπει να ηρεμήσουμε και να μιλήσουμε μαζί του, να το λύσουμε εσωτερικά. Η αντίδρασή του ήταν λανθασμένη. Είμαστε εδώ, επειδή έχουμε υποστηρικτές. Στο ποδόσφαιρο, εμείς είμαστε οι "εργάτες" εντός αγωνιστικού χώρου, όμως παίζουμε για αυτούς. Πρέπει να τους σεβόμαστε τόσο όταν μας χειροκροτούν, όσο και όταν μας ασκούν κριτική», τόνισε από την πλευρά του ο Ουνάι Έμερι ερωτούμενος για το συμβάν μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Στην Αγγλία έχει σηκωθεί αρκετή συζήτηση σχετικά με το αν ο Τζάκα πρέπει να παραμείνει στο γκρουπ των αρχηγών, στο οποίο εισήλθε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

«Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε γι’ αυτό. Πρώτα θέλω να μιλήσω μαζί με εκείνον αλλά και με το κλαμπ. Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι», υπογράμμισε ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος πλέον καλείται να διαχειριστεί μαζί με τη διοίκηση της ομάδας το εν λόγω ζήτημα.

Δείτε το βίντεο με τη συμπεριφορά του Γκρανίτ Τζάκα:



Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x