Ισπανία

Μπέιλ: «Δεν ξέρω ποιος είναι ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου»

Στην παραδοχή πως ζει μέσα σε μια «φούσκα», αγνοώντας ακόμη και το ποιος είναι ο Πρωθυπουργός του, προχώρησε ο Ουαλός σταρ σε συνέντευξή του.

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και βλέπει συχνά το όνομά του «κρεμασμένο» στα πρωτοσέλιδα, όπως συμβαίνει και αυτές τις μέρες, εξαιτίας της πιθανής αποχώρησής του από τη Ρεάλ Μαδρίτης τον Ιανουάριο.

Ωστόσο, όπως παραδέχθηκε ο Γκάρεθ Μπέιλ σε συνέντευξή του στην αγγλική «Telegraph», αγνοεί τις περισσότερες από τις υπόλοιπες ειδήσεις που αφορούν τα «κοινά», όπως για παράδειγμα το ότι ο Μπόρις Τζόνσον είναι ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, δηλαδή της πατρίδας του : «Πραγματικά δεν ξέρω το 99% αυτών που αφορούν το Brexit. Δεν γνωρίζω καν ποιος είναι ο πρωθυπουργός πλέον. Δεν έχω ιδέα».

Ο Ουαλός ποδοσφαιριστής δεν μπαίνει καν στον κόπο να ενημερώνεται από τα social media, όπως είπε: «Δεν έχω τίποτα στο τηλέφωνό μου. Αν δεν μου στείλουν κάτι οι φίλοι μου ή δεν μου πουν οι ατζέντηδές μου κάτι που πρέπει να ξέρω, δεν δίνω προσοχή. Δεν βλέπω την ανάγκη να το κάνω. Αυτά που κοιτάζω είναι τα οικονομικά, γιατί με επηρεάζει με κάποιο τρόπο για επενδύσεις ή χρήματα».

Αντ΄ αυτών, ο Μπέιλ θα προτιμούσε να τον ρωτήσουν για… γκολφ: «Παρακολουθώ το γκολφ. Μπορώ να σας πω ποιος είναι ο νούμερο ένα στον κόσμο». Ίσως μάλιστα ασχοληθεί στο μέλλον και επαγγελματικά: «Όταν συνταξιοδοτηθώ, θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου στα γήπεδα του γκολφ».

Αν μη τι άλλο προκαλεί μεγάλη εντύπωση η παροδοχή του Ουαλού ποδοσφαιριστή, ο οποίος κερδίζει ημερησίως 107.000.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x