Κύπελλο Ελλάδας

Με Μακέντα και Φάουστο για τη νίκη στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να κάνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος παίζει στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή.

Ιδιαίτερη σημασία στο σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Παναχαϊκή στην Πάτρα για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έδωσε ο Γιώργος Δώνης στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας (19:30, Cosmote Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι, η οποία θα βοηθήσει την ψυχολογία του «τριφυλλιού» και να κάνει παράλληλα το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στην Πάτρα με 20 παίκτες και θα ξεκινήσουν οι περισσότεροι βασικοί. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γιόχανσον (ή Αποστολάκη), Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης και Ινσούα.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Κουρμπέλης, ενώ ο Φάουστο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Αλενανδρόπουλος, Κολοβός και Μολό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x