Ισπανία

Βαλβέρδε: «Κανένας το ταλέντο του Μέσι»

«Μέλι» έσταξε πάλι για τον ηγέτη της ομάδας του ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος τόνισε ότι ο Αργεντινός αστέρας βλέπει πράγματα μέσα στο γήπεδο που κανείς άλλος δεν μπορεί.

Στο τεράστιο και… δυσεύρετο ταλέντο του Λιονέλ Μέσι στάθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Βαγιαδολίδ, στην οποία ο 32χρονος Αργεντινός έκανε πάλι όργια.

«Έχει τέτοιο ταλέντο που κανείς άλλος δεν έχει. Δεν είναι μόνο ότι κάνει μία κίνηση και δημιουργεί ανισορροπίες. Κυρίως έχει να κάνει με το ότι βλέπει αυτό που δεν μπορεί να δει κανείς άλλος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.

Ο ηγέτης των Καταλανών στο χθεσινό ματς πέτυχε δύο τέρματα και μοίρασε ισάριθμες ασίστ. Ωστόσο, εκείνο που κράτησε ο προπονητής του από αυτόν είναι ότι για άλλη μία φορά έκανε ή καλύτερα… είδε πράγματα εντός αγωνιστικού χώρου, που κανείς άλλος δεν μπορεί.

«Τι μπορώ να πω; Κάθε φορά που μπαίνει, συμβαίνει κάτι καλό για εμάς και κάτι κακό για τους αντίπαλους. Είμαι πεισμένος ότι, ό, τι βλέπει δεν μπορεί να το δει κανείς άλλος. Πλέον, μοιάζει πιο… φρέσκος από ποτέ. Είμαστε χαρούμενοι που τον βλέπουμε να τα πηγαίνει τόσο καλά και διασκεδάζουμε με τον τρόπο που παίζει», υπογράμμισε ο Βαλβέρδε.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x