Βόλεϊ

MVP της 2ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών η Τσβίγιοβιτς

MVP της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών αναδείχθηκε η Μαυροβούνια ακραία του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil Έλενα Τσβίγιοβιτς.

Η Έλενα Τσβίγιοβιτς του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil είναι η MVP της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών.

Η διεθνής ακραία από το Μαυροβούνιο στη νίκη του ΑΟΜ στην έδρα του Άρη με 3-0 σετ πέτυχε 15 πόντους με 14/30 τελειωμένες επιθέσεις, 1 μπλοκ και 48% στην υποδοχή.

Το who is who της Έλενα Τσβίγιοβιτς
Η Έλενα Τσβίγιοβιτς γεννήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 1992 στο Μπαρ του Μαυροβουνίου. Έχει αγωνιστεί στην Γκάλεμπ, ομάδα της χώρας της, στην Ντιναμό Παντσέβο και στην Ζρενιανίν στη Σερβία και το 2015 μετακόμισε για τρία χρόνια στη Ρουμανία και στη Πενιτσίλινα. Τον Δεκέμβρη του 2018 μέχρι το τέλος της σεζόν φόρεσε τη φανέλα των Μακεδόνων και την 14η αγωνιστική είχε πάλι αναδειχθεί MVP.

Τρόπος ανάδειξης MVP
Η ανάδειξη της MVP κάθε αγωνιστικής γίνεται βάσει στατιστικών, ιδιαιτερότητας αγώνα και καθοριστικής συμβολής της αθλήτριας στην εξέλιξή του. Η επιλογή γίνεται από το γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας σε συνεργασία με τους προπονητές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x