Ισπανία

Γκουαρντιόλα για Τσάβι: «Αργά ή γρήγορα προπονητής στην Μπαρτσελόνα»

Στο πρόσωπο του πρώην ποδοσφαιριστή του βλέπει ο Πεπ Γκουαρδιόλα, εκείνον που θα αναλάβει στο μέλλον την τεχνική ηγεσία των «μπλαουγκράνα».

Απόλυτα βέβαιος φάνηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα για το ότι ο Τσάβι Ερνάντεθ θα αναλάβει κάποια στιγμή να προπονήσει την ομάδα στην οποία διατέλεσε για σειρά ετών αρχηγός, την Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, ο Καταλανός τεχνικός δεν έμεινε μόνο στη διατύπωση αυτής της άποψης, αλλά προχώρησε και στην τεκμηρίωσή της.

«Αργά ή γρήγορα θα συμβεί. Είναι ακόμα πολύ νέος, αλλά θα συμβεί. Καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο, έχει πολύ πάθος και αφιερώνεται σε αυτό που κάνει. Είναι γενναίος και ξεκάθαρος», εξήγησε χαρακτηριστικά στο «Catalunya Radio» ο Γκουαρντιόλα.

Την ίδια στιγμή, ο προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι ρωτήθηκε -όπως είναι φυσικό- και για το πέρασμά του από την Μπαρτσελόνα, κατά τη διάρκεια του οποίου οι «μπλαουγκράνα» έπαιξαν σπουδαίο ποδόσφαιρο.

«Πέρασα υπέροχα. Μεταξύ των αγώνων δεν υπήρχε πολύς χρόνος για διασκέδαση, ωστόσο κατά τη διαδικασία του χτισίματος της ομάδας παρατηρούσα ότι οι αλλαγές λειτουργούσαν και ότι όλα έβαιναν καλώς. Έβλεπα τη συμπεριφορά μεταξύ των ποδοσφαιριστών, τη χημεία που αναπτυσσόταν και τον σεβασμό τους για τη φανέλα», υπογράμμισε ο 39χρονος τεχνικός.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x