Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Δυάδα από Αγγλία και Ιταλία

Πλούσια αγωνιστική δράση απόψε σε όλη την Ευρώπη, με παιχνίδια κυπέλλων σε Αγγλία, Γερμανία και Γαλλία αλλά και εμβόλιμες αγωνιστικές σε Ιταλία και Ισπανία.

Το πρώτο παιχνίδι που αναμφίβολα τραβά όλα τα βλέμματα πάνω του από το σημερινό πρόγραμμα, δεν είναι άλλο από την μεγάλη αναμέτρηση στο «Άνφιλντ» για τη φάση των «16» του Λιγκ Καπ Αγγλίας, ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ (21:30). Οι «κόκκινοι» καλούνται να δώσουν δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι μέσα σε διάστημα τριών ημερών, μετά από το νικηφόρο παιχνίδι με 2-1 επί της Τότεναμ για το πρωτάθλημα. Το εξαιρετικό σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές απόψε, μετρά φέτος δώδεκα νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα σε 15 επίσημα παιχνίδια, ενώ στα έντεκα εξ αυτών επιβεβαιώθηκε το g/g και στα δέκα το Over! Παράλληλα, διατηρεί εξαιρετική παράδοση απέναντι στην αποψινή της αντίπαλο, καθώς στα επτά πιο πρόσφατα εντός έδρας μετρά ισάριθμες νίκες με συντελεστή τερμάτων 25-8!

Από την άλλη, οι «κανονιέρηδες» προέρχονται από δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από το τρίποντο σε επίπεδο πρωταθλήματος, μιας και έμειναν στο εντός έδρας 2-2 με τη Κρίσταλ Πάλας την περασμένη Κυριακή. Το αποτέλεσμα αυτό, έφερε «σύννεφα» και γκρίνια γύρω από το όνομα του τεχνικού της ομάδας, Ουνάι Έμερι, ο οποίος προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές στον αποψινό αγώνα. Μόλις δύο νίκες στα έξι φετινά επίσημα παιχνίδια της μακριά από το «Έμιρεϊτς», έχει δεχθεί γκολ στα πέντε από αυτά!

Ένα ντέρμπι με…άρωμα Πρέμιερ Λιγκ ανέδειξε η κληρωτίδα για τη φάση των «16» του Λιγκ Καπ. Δύσκολο σε προβλέψεις για τον τελικό νικητή, μιας και θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές οι δύο ομάδες. Πάμε στην επιλογή των πολλών γκολ, με το Over 3.5 να το βρίσκουμε σε τιμές κοντά στο 2.20.

Το δεύτερο παιχνίδι που ξεχωρίσαμε από τα αποψινά προγνωστικά στοιχήματος, είναι αυτό ανάμεσα σε Νάπολι και Αταλάντα για τη δέκατη εμβόλιμη αγωνιστική της Σέριε Α. Οι «παρτενοπέι» γκέλαραν την περασμένη Κυριακή στην έδρα της προτελευταίας Σπαλ, μένοντας στο 1-1 και στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Εκτός για τον αποψινό αγώνα οι αμυντικοί Μανωλάς, Χισάι και Μαλκουί, με τον τελευταίο να χάνει όλη τη σεζόν λόγω τραυματισμού. Με Under έληξαν τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος της Νάπολι, ενώ μετρά και 5/9 g/g τη φετινή σεζόν.

Μία ακόμα «μαγική» εμφάνιση της Αταλάντα, η οποία σκόρπισε με το εμφατικό 7-1 την Ουντινέζε την περασμένη Κυριακή, σκαρφαλώνοντας στη τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, παίζει το πιο όμορφο ποδόσφαιρο στην Ιταλία, ενώ ενδεικτικό είναι πως διατηρεί μακράν την καλύτερη επίθεση με 28 τέρματα. Μόλις μία ήττα στα 22 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (!), μετρά τη φετινή σεζόν 8/9 g/g και Over.

Μια αναμέτρηση στην οποία ξεκάθαρο φαβορί δίνεται η Νάπολι, ωστόσο η Αταλάντα έχει την ποιότητα να κάνει τη ζημιά και να φύγει αλώβητη από το «Σαν Πάολο». Επιλογή μας η ισοπαλία, η οποία μπορεί να συνδυαστεί και με g/g σε τιμές κοντά στο 4.30!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu