Stoiximan Super League

Στο Μόναχο για Κιομουρτζόγλου ο Ίβιτς

Ταξίδι-αστραπή στη Γερμανία, στο Μόναχο συγκεκριμένα, για χάρη του Έλληνα ομογενή που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, Ορέστη Κιομουρτζόγλου, πραγματοποίησε ο Ίλια Ίβιτς.

Μεταγραφικός ήταν ο λόγος του ταξιδιού-αστραπή του Ίλια Ίβιτς στη Γερμανία.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ βρέθηκε στο Μόναχο, όπου είχε συνάντηση για έναν παίκτη που έχει «τσεκάρει» το προηγούμενο διάστημα.

Ο λόγος για τον Ορέστη Κιομουρτζόγλου, ο οποίος είναι Έλληνας ομογενής, είναι μόλις 21 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ.

Μάλιστα, θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ολλανδικού πρωταθλήματος, αφού ανήκει στην Έρακλες και φέτος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Μάλιστα, έχει κληθεί και στην Κ21 της Γερμανίας και είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα της Ισπανίας για 45 λεπτά!

Όσον αφορά τον Ίβιτς, πριν από τη Γερμανία είχε βρεθεί σε Ρώμη, Βαρκελώνη και Βελιγράδι, όπου ενδεχομένως να προχώρησε ανάλογες μεταγραφικές υποθέσεις που αφορούν την ενίσχυση της ΑΕΚ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ή την πώληση κάποιου παίκτη σε ομάδα του εξωτερικού (όπως ο Μπάρκας που έχει ακουστεί για πολλές ομάδες).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x