Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: «Μάχες» σε Γερμανία και Ιταλία για το Τσάμπιονς Λιγκ

Οκτώ παιχνίδια περιλαμβάνει η πρώτη πράξη του αγωνιστικού διημέρου στο Τσάμπιονς Λιγκ για την τέταρτη αγωνιστική, με τους ομίλους 5-8 να ρίχνονται στη «μάχη» απόψε.

Το παιχνίδι που δικαιολογημένα τραβά πάνω του όλα τα βλέμματα από το αποψινό πρόγραμμα, δεν είναι άλλο από το μεγάλο ματς στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» ανάμεσα στη Ντόρτμουντ και την Ίντερ (22:00). Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στη δεύτερη θέση του έκτου ομίλου με τέσσερις βαθμούς και στο -3 από την Μπαρτσελόνα.

Με μια αρκετά πειστική εμφάνιση μετά από καιρό, οι Βετσφαλοί επικράτησαν με 3-0 στο εντός έδρας με τη Βόλφσμπουργκ και «αναρριχήθηκαν» στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας παράλληλα ένα αήττητο σερί επτά αγώνων στη Μπουντεσλίγκα (3-4-0). Για τον αποψινό αγώνα, το μόνο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Λουσιάν Φαβρ είναι αυτό του Μάρκο Ρόις, με την συμμετοχή του Γερμανού να κρίνεται τη τελευταία στιγμή. Μόλις δύο νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα εντός έδρας για το Τσάμπιονς Λιγκ, και τα πέντε αυτά παιχνίδια έληξαν με n/g, όπως και τα τρία φετινά της.

Η Ίντερ από την άλλη, επικράτησε στο Μιλάνο με 2-0 των Γερμανών την περασμένη αγωνιστική, σε ένα παιχνίδι που μπορούσε να χαρακτηριστεί «ζωής και θανάτου», παραμένοντας στο κόλπο της δεύτερης θέσης. Οι «νερατζούρι» ταξίδεψαν στο Ντόρτμουντ με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει σημαντικό πλεονέκτημα για την πρόκριση απέναντι στους σημερινούς τους αντιπάλους. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έχει να διαχειριστεί και το γεγονός πως αυτό θα είναι το έκτο της παιχνίδι μέσα σε διάστημα 17 ημερών, κάτι που σίγουρα μπορεί να την επηρεάσει. Με g/g και Over έληξαν τα 6/7 φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της, ενώ έχει μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία εκτός σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μια αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση αυτή ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι ναι μεν έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ωστόσο η Ίντερ ξέρει πως με ένα θετικό αποτέλεσμα στη Γερμανία θα έχει την τύχη στα χέρια της. Επιλογή μας η ισοπαλία, την οποία τη βρίσκουμε σε τιμές κοντά στο 3.60.

Το δεύτερο παιχνίδι που ξεχωρίσαμε είναι αυτό του πέμπτου ομίλου, ανάμεσα στην πρωτοπόρο Νάπολι και την τρίτη του γκρουπ Ζάλτσμπουργκ. Την προηγούμενη αγωνιστική στο μεταξύ τους παιχνίδι, οι «παρτενοπέι» πέρασαν με 3-2 από την Αυστρία, ένα σημαντικό αποτέλεσμα που τους δίνει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης, καθώς με νίκη απόψε ουσιαστικά «κλειδώνει» το εισιτήριο για τα νοκ άουτ της διοργάνωσης. Εξαιρετική εντός έδρας παρουσιάζεται η Νάπολι στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς έχει μόλις μία ήττα στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς (6 νίκες, μία ισοπαλία), ενώ στα έξι από αυτά έχει πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ!

Από την άλλη πλευρά, οι Αυστριακοί παρουσιάζονται αρκετά ανταγωνιστικοί σε έναν όμιλο με Λίβερπουλ και Νάπολι, έχοντας έως τώρα τη δεύτερη καλύτερη επιθετική συγκομιδή στη διοργάνωση με έντεκα γκολ. Όλος ο ποδοσφαιρικός…πλανήτης μιλά για τον 19χρονο επιθετικό, Έρλινγκ Χάλαντ, που μετρά ήδη έξι γκολ στις πρώτες τρεις αγωνιστικές! Με Over ολοκληρώθηκαν και τα 16 από τα 19 επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις η Ζάλτσμπουργκ στη φετινή σεζόν.

Αναμένουμε ένα όμορφο και ανοικτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Η αναμέτρηση έχει φαβορί και αυτό είναι η Νάπολι, με τη Ζάλτσμπουργκ να μπορεί και αυτή με τη σειρά της να ανεβάσει το σκορ. Επιλογή μας αποτελεί ο συνδυασμός «1 και g/g» σε απόδοση 2.60.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu