Euro 2024

Με Βασιλειάδη και Μαυρία η Εθνική!

Ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα για τα ματς με Αρμενία και Φινλανδία. Επιστροφή και για τον Χάρη Μαυρία.

Ευχάριστη έκπληξη στις κλήσεις της Εθνικής για τα τελευταία ματς των προκριματικών του Euro 2020, με Αρμενία εκτός (15/11) και Φινλανδία εντός (18/11).

Αν και αρχικά υπήρχαν πληροφορίες πως ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης δεν θα ήταν στις κλήσεις καθώς εκκρεμούσε η αποστολή ενός εγγράφου από την γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, τελικά ο 22χρονος μέσος της Πάντερμπορν είναι στη λίστα του Τζον Φαν’ τ Σιπ. Το έγγραφο, που μέχρι το πρωί δεν είχε φτάσει στα γραφείο της ΕΠΟ, εστάλη εγκαίρως και ο νεαρός άσος είναι διαθέσιμος.

Στο ελληνικό συγκρότημα επιστρέφει ο Χάρης Μαυρίας, αλλά απουσιάζουν ο Μανώλης Σιώπης, ο τραυματίας Μάριος Βρουσάι και ο Παναγιώτης Ρέτσος που θα ενισχύσει τις Ελπίδες.

Οι ποδοσφαιριστές που επελέγησαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι οι εξής: Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Κούτρης, Σταφυλίδης, Μαυρίας, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Βασιλειάδης, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης, Μασούρας.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου και ώρα 13:00 και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα στις 18:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά (ανοιχτή για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ).


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x