Stoiximan Super League

«Ματς φωτιά» στον Βόλο, δύσκολη «έξοδος» για τον ΠΑΟΚ

Με δύο ιδιαίτερα σημαντικές αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 10ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο σε Βόλο και Ηράκλειο.

Με τους αγώνες Βόλος-Παναιτωλικός και ΟΦΗ-ΠΑΟΚ ανοίγει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Στο Βόλο, η ομώνυμη και τοπική ομάδα υποδέχεται τον Παναιτωλικό, σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες ψάχνουν το «τρίποντο» για τους δικούς τους λόγους.

Οι Θεσσαλοί την προηγούμενη Δευτέρα υπέστησαν την 5η σερί ήττα τους στο πρωτάθλημα, ενώ οι Αγρινιώτες για άλλη μία φορά δεν πανηγύρισαν νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης την περασμένη Κυριακή.

Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα για τον Χουάν Φεράντο στις τάξεις του Βόλου, με αρκετούς να θεωρούν πως σήμερα παίζει τη θέση του στον πάγκο των γηπεδούχων.

Κάπως έτσι είναι μονόδρομος η νίκη για τους Βολιώτες, ενώ ο Παναιτωλικός ψάχνει τη νίκη με την οποία θα ξεφύγει από τους 3 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μετά το πέρας 9 αγωνιστικών.

Σπουδαίο ματς εκτιμάται πως θα γίνει στο «Γεντί Κουλέ», εκεί όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου είναι αήττητη στα οκτώ τελευταία στην έδρα της, μετά την ήττα από τη Λαμία στις 18 Φεβρουαρίου, έχοντας έξι νίκες και δύο ισοπαλίες.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» απώλεσε την ευκαιρία να «πιάσει» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τον Ολυμπιακό, έπειτα από την γκέλα της ομάδας του Μαρτίνς στην Ξάνθη (0-0).

Τώρα του δίνεται ακόμη μία ευκαιρία να προσπεράσει - έστω και προσωρινά – τους Πειραιώτες, οι οποίοι αύριο υποδέχονται τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη, πριν από τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής



Η επόμενη (11η) αγωνιστική


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x