Stoiximan Super League

Θεοδωρίδης: «Ο ΠΑΟΚ έχει τον αέρα και την ψυχολογία του πρωταθλητή»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Γιώργου Θεοδωρίδη για το ελληνικό πρωτάθλημα...

Στη μάχη του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Γιώργος Θεοδωρίδης σε δηλώσεις του στον αθλητικό Μετρόπολις.

«Ο ΠΑΟΚ έχει τον αέρα και την ψυχολογία του πρωταθλητή, η φανέλα που έγινε πιο βαριά, οι επιτυχίες των προηγούμενων ετών, όλα αυτά βοηθούν», τόνισε εστιάζοντας περισσότερο στη διαφορά που αντιλαμβάνεται πως έχει ο Δικέφαλος του Βορρά με την περσινή σεζόν μετά την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Αθλητικό Μετροπολις...

Για το πως είναι η ζωή εκτός ποδοσφαίρου:
«Δεν υπάρχει η πίεση που υπήρχε, αλλά δεν παύει να μου λείπει το ποδόσφαιρο. Δεν ήταν εύκολο να αποσυρθώ αλλά ήταν ομαλή η αποχώρησή μου γιατί συνέπεσε με τον ερχομό του γιου μου, είχα και ένα σοβαρό τραυματισμό. Μου αρέσει να παίζει με φίλους και κάπως έτσι το ευχαριστιέμαι».

Για το πως βλέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο:
«Δεν βλέπω να έχουν αλλάξει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Χαίρομαι για τον ΠΑΟΚ που έχει πάρει το πρωτάθλημα. Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που έπαιξα ποδόσφαιρο. Ότι υπάρχει ένας μεγαλομέτοχος όπως ο κ.Σαββίδης είναι σημαντικό για κάθε ομάδα. Το γεγονός πως έχει πολλούς καλούς παίκτες και τον ανταγωνισμό που έχουν μεταξύ τους είναι αυτό που έκανε άξιο πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ πέρυσι».

Για την κόντρα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού φέτος:
«Ο ΠΑΟΚ έχει τον αέρα και την ψυχολογία του πρωταθλητή, η φανέλα που έγινε πιο βαριά, οι επιτυχίες των προηγούμενων ετών, όλα αυτά βοηθούν. Όταν σκοράρουν όλοι φαίνεται πως υπάρχει ποιότητα σε μια ομάδα».

Για τη συνάντηση με Χαριστέα και το πόστο του στον Άρη:
«Αυτό που κάνει ο Άγγελος είναι που ήθελε πολύ, του άρεσε πολύ και σε μια ομάδα που αγαπάει. Πάντα αισιόδοξος ο Άγγελος, δύσκολα θα τον δεις απογοητευμένο».

Για το αν λείπει ο Σαλπιγγίδης από το ποδόσφαιρο:
«Μόνο να δώσει έχει στο ποδόσφαιρο ο Δημήτρης, έχει προσφέρει και συλλογικά και στην Εθνική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x