Ελλάδα

Σχορτσανίτης: «Ποιος μπορεί να μου κλέψει με τα λόγια τη δουλειά που έχω κάνει;»

Σε δηλώσεις του ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης μίλησε για την επιστροφή του στα παρκέ, καθώς, επίσης, και για την κριτική που έχει δεχτεί.

Για την επιστροφή του στα παρκέ, φορώντας την φανέλα του Ιωνικού μίλησε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης στην COSMOTE TV και ανέφερε ότι όσα έχει κάνει στην καριέρα του, δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από τις κριτικές που έχει δεχρεί στο παρελθόν.

Για την επιστροφή του:
«Ωραίο συναίσθημα. Περίεργο βέβαια. Είναι ευχάριστο. Όταν μου είπε ο κόουτς Βετούλας ότι θα ξεκινήσω στην 5άδα, σκέφτηκα: "ΟΚ, πάμε ξανά". Παίζω επαγγελματικά από τα 15 μου κι έχει γίνει κομμάτι της ζωής μου.

Επέστρεψα, γιατί ήθελα να με δουν τα παιδιά μου να παίζω. Επίσης, μιλούσα με τον Παπαλουκά και συζητούσαμε πόσο ωραίο θα ήταν να μας ξαναδούν τα παιδιά μας να αγωνιζόμαστε. Ένα άλλο περιστατικό που με παρακίνησε ήταν ότι η κόρη μου με ρωτούσε τι δουλειά κάνω».


Για τις αντιδράσεις του κόσμου, όταν είχε αγωνιστεί με τα Τρίκαλα:
«Δεν ήταν κι από τις καλύτερές μου στιγμές, αλλά δεν είναι στο χέρι μου να ελέγξω τον κόσμο. Ο καθένας μπορεί να εκφράσει την άποψή του. Τότε αποφάσισα να παίξω γιατί η ομάδα με είχε βοηθήσει να μπω σε διαδικασία επιστροφής. Μου ζήτησαν να παίξω και μπορούσα να αρνηθώ, αλλά δεν ήθελα».

Σχετικά με την κριτική που έχει δεχτεί, ανέφερε:
«Ποιος μπορεί να μου κλέψει με τα λόγια τη δουλειά που έχω κάνει; Με στεναχωρεί μεν, αλλά ξέρω ότι έχω ρίξει τον ιδρώτα μου. Ίσως να μπορούσα να έχω κάνει περισσότερα, αλλά είναι άλλο θέμα αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x