Euroleague

Δέδας στον ΣΠΟΡ FM: «Μας έδωσε κίνητρο η ήττα από την Μπάγερν»

Ο τρόπος που έφερε την ήττα στο Μόναχο έδωσε έξτρα κίνητρο στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Δέδας μετά τη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου.

Έξτρα κίνητρο έδωσε στους παίκτες του Ολυμπιακού η ήττα από την Μπάγερν, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Δέδας, μετά τη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου.

Το μέλος του «ερυθρόλευκου» προπονητικού επιτελείου τόνισε πως μετά το Μόναχο ήταν όλοι αμίλητοι, αλλά άπαντες εξέφρασαν την επιθυμία για άμεση αντίδραση, ενώ πρόσθεσε πως μετά το ματς με τη Ζαλγκίρις, η ομάδα του Πειραιά βρήκε έναν τρόπο παιχνιδιού που της ταιριάζει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Δέδας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Νίκο Ζέρβα:

Για τη νίκη της Άλμπα: «Ερχόμαστε από ένα παιχνίδι με την Μπάγερν που χάσαμε άσχημο τρόπο. Για 30 λεπτά και ειδικά για εκτός έδρας ματς είχαμε παίξει πολύ καλά κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα. Δεν μιλούσε άνθρωπος για 3 ώρες μετά το τέλος. Όλοι ήμασταν πολύ στεναχωρημένοι. Αυτό έδωσε έξτρα κίνητρο και αμεσότητα για αντίδραση. Η Άλμπα είναι μία ομάδα που παίζει χωρίς πίεση και είχαμε πει ότι αν παίξουμε καλά από την αρχή και πάρουμε μία καλή διαφορά, τότε με την εμπειρία μας θα μπορούσαμε να ελέγξουμε το ματς μέχρι το τέλος. Αυτό το κάναμε πολύ καλά απόψε».

Για το αν είναι ανταμοιβή της δουλειάς που γίνεται: «Τα 7 λάθη για εκτός έδρας ματς κόντρα σε μία ομάδα που μπορεί να μην έχει παίκτες επιπέδου Μπάγερν είναι πολύ καλό νούμερο, όπως φυσικά και ο 23 ασίστ. Βέβαια οι ασίστ είναι και συνέπεια των σουτ που βάλαμε. Όμως, κάναμε πάσες με κοψίματα και γενικά καλή ομαδική δουλειά. Και οι δώδεκα που αγωνίστηκαν πρόσφεραν και έπαιξαν σωστά τον ρόλο τους».

Για τη ζώνη της γερμανικής ομάδας: «Είχαμε δει ότι το έκαναν με τον Παναθηναϊκό. Ευτυχώς πήραμε σωστές αποφάσεις και βάλαμε τα ελεύθερα σουτ, οπότε διαβάσαμε πολύ καλά τη ζώνη αυτή».

Για το αν μένει μία πίκρα που δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός να κάνει το 2/2 στη Γερμανία: «Το ματς με την Μπάγερν ήταν δικό μας. Εκεί, ξεχαστήκαμε με τον Λο που τον είχαμε βγάλει εκτός παιχνιδιού, έβαλε δύο τρίποντα, μετά ένα ο Μπάρτελ και μετά ήταν δύσκολο. Ήταν μία γλυκόπικρη γεύση. Από το ματς με τη Ζαλγκίρις βρήκαμε έναν τρόπο παιχνιδιού που μας ταιριάζει. Ο Ρούμπιτ ανεβαίνει. Τους ξέρει γιατί έπαιζε στη Γερμανία και τα πήγε καλά με τον Σίκμα. Το συζητήσαμε αυτό από την αρχή και τα πήγε εξαιρετικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x