Πόλο

Αβραμίδου: «Θέλουμε να δούμε το κολυμβητήριο να γεμίζει»

Τη στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού ζήτησε η αρχηγός του τμήματος πόλο Άλκηστις Αβραμίδου, ενόψει των αγώνων για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας που θα διεξαχθούν το ερχόμενο τριήμερο στο Παπαστράτειο

Τη σκληρή προετοιμασία που έχει κάνει η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια του προκριματικού ομίλου της Ευρωλίγκας, που θα διεξαχθούν το τριήμερο 29/11 έως 1/12 στο «Παπαστράτειο», τόνισε η Άλκηστις Αβραμίδου.

«Όλο αυτό τον καιρό έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για αυτούς τους αγώνες. Κάποιοι τραυματισμοί μας έχουν κρατήσει λίγο πίσω, αλλά θεωρώ ότι όταν χρειαστεί θα δείξουμε τον καλό μας εαυτό», ανέφερε αρχικά η αρχηγός του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Δουλεύουμε πάρα πολύ καιρό για αυτό, δεν είναι κάτι που έχουμε δουλέψει τώρα και θεωρώ ότι θα παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο στο τριήμερο των αγώνων. Σίγουρα θέλουμε τον κόσμο με τον μέρος μας. Το έχουμε ξαναπεί ότι ο 8ος μας παίκτης και ότι μας βοηθάει κάθε φορά να δίνουμε το καλύτερο. Θα θέλαμε πάρα πολύ να δούμε το κολυμβητήριο να γεμίζει και να μας υποστηρίζουν οι φίλαθλοί μας».

Δείτε το πρόγραμμα των προκριματικών:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το πρόγραμμα του #GroupE της #LENEuroleagueWomen που θα διεξαχθεί στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο Πειραιά, την Παρασκευή 29/11, το Σάββατο 30/11 και την Κυριακή 1/12. ?????+??????+?. . ?? Παρασκευή 29/11 ?? 18:30 Olympiacos SFP - CE Mediterrani ?? 20:15 Dunaujvaros FVE - CN Mataro . ?? Σάββατο 30/11 ?? 18:30 Olympiacos SFP - Dunaujvaros FVE ?? 20:15 CN Mataro - CE Mediterrani . ?? Κυριακή 1/12 ?? 10:30 CN Mediterrani - Dunaujvaros FVE ?? 12:15 Olympiacos SFP - CN Mataro #osfp #olympiacos #olympiacossfp #waterpolo #waterpolowomen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x