Πόλο

Ξεκινάει το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκινούν την Παρασκευή οι υποχρεώσεις της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού στα προκριματικά της Ευρωλίγκας στους αγώνες που θα διεξαχθούν στο Παπαστράτειο.

Οι «ερυθρόλευκες» έχουν μπροστά τους τρεις δυνατές αναμετρήσεις, έχοντας στόχο την πρόκριση στους «8». Η αρχή γίνεται την Παρασκευή στις 18:30 κόντρα στην ισπανική Μεντιτεράνι, η συνέχεια δίνεται το Σάββατο την ίδια ώρα κόντρα στην πρωτοπόρο του ουγγρικού πρωταθλήματος, Ντουναϊσβάρος, και οι αγώνες ολοκληρώνονται την Κυριακή στις 12:15, κόντρα στην πρωτοπόρο του ισπανικού πρωταθλήματος, Ματαρό.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη μετρά έξι συνεχόμενες συμμετοχές σε Final 4 ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με παρουσία σε πέντε τελικούς και τρόπαια και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου.

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης και ο Έλληνας τεχνικός υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών του, αφού τα μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου και Ελευθερία Πλευρίτου δεν αναμένεται να τους στερήσουν τη συμμετοχή τους.

Ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδος τόνισε πως: «Θεωρώ ότι είμαστε αρκετά έτοιμοι, παρότι έχουμε κάποιους μικροτραυματισμούς ακόμα. Μέχρι τώρα στις προπονήσεις και στα φιλικά που έχουμε παίξει, έχουμε δείξει καλά δείγματα. Αν πιάσουμε αυτά τα στάνταρ νομίζω ότι θα πάμε καλά, φυσικά είναι διαφορετικό το παιχνίδι από την προπόνηση, αλλά τα σημάδια που δείχνουν η ομάδα και οι παίκτριες είναι θετικά.

Θα αντιμετωπίσουμε πολύ καλές ομάδες. Πρόσφατα η Μεντιτεράνι κέρδισε τη Σαμπαντέλ, η Ματαρό είναι πρώτη στο ισπανικό πρωτάθλημα και η Ντουναϊσβάρος πρώτη στο ουγγρικό. Είναι ένας όμιλος πολύ δύσκολος και πολύ ισορροπημένος, ίσως να υπάρξουν και ισοβαθμίες και όλα θα παίξουν ρόλο.

Πιστεύω ότι ο κόσμος θα έρθει να δει την ομάδα και να τη βοηθήσει, άλλωστε είναι παιχνίδια πολύ υψηλού επιπέδου και νομίζω ότι η βοήθειά του θα δώσει ώθηση στην ομάδα και στις αθλήτριες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x