Πόλο

Νίκησε και φουλάρει για πρόκριση ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός νίκησε με ευκολία την Μεντιτεράνι, επικρατώντας με 13-8 και έκανε ένα ακόμη βήμα για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της Euroleague.

Βήμα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό, ο οποίος νίκησε την Μεντιτεράνι 13-8, για την 2η φάση της Euroleague.

Τα «ερυθρόλευκα» κορίτσια, δεν δυσκολεύτηκαν κόντρα στην ισπανική ομάδα και πλέον περιμένουν την αναμέτρηση κόντρα στην Ντουναϊσβάρος το Σάββατο (30/11, 18:30) στον Πειραιά, όπου θα παιχτεί και η πρώτη θέση.

Ο Ολυμπιακός με εξαιρετική εμφάνιση και ένα εκπληκτικό τρίτο οκτάλεπτο καθάρισε το ματς, έχοντας πρώτη σκόρερ την Κρίστμας με 3 γκολ, ενώ τις ακολούθησαν οι Πλευρίτου Μ., Ελευθεριάδου και Ασημάκη με 2 τέρματα. Από τη φιλοξενούμενη ομάδα, η Ταραγκό ξεχώρισε με πέντε γκολ αλλά δεν... έφτανε!

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-2, 6-1, 2-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου., Πλευρίτου Ελ., Μπενέκου, Ελευθεριάδου 2, Κρίστμας 3, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 2, Πλευρίτου Μ. 2, Δούλη 1, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου

ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΙ (Μαρκ Κόμας Ιγκλέσιας): Ρούτγκερς, Ντουράν Μπαλέντζια, Ντίαζ Βελάσκες, Μπλάκερ, Τόχα 2, Πρατς Ροντρίγκεζ, Εσπάρ, Ταραγκό 5, Σέτο, Νταλμάσες 1, Ουνγκρία, Λιζότε, Τρόχαν Χιμένεθ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x