Πόλο

Σε ρυθμούς «ρελαντί» ο Ολυμπιακός

Χωρίς να δυσκολευτεί, ο Ολυμπιακός νίκησε τον Εθνικό 17-12 στο πειραιώτικο ντέρμπι των προημιτελικών του Κυπέλλου πόλο γυναικών και προκρίθηκε στο final 4 της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Εθνικό 17-12 στο πειραιώτικο ντέρμπι των προημιτελικών του Κυπέλλου πόλο γυναικών στο "Πέτρος Καπαγέροφ" και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Οι «ερυθρόλευκες» μπήκαν εξαιρετικά και προηγήθηκαν με 5-1 στην πρώτη περίοδο. Στη δεύτερη περίοδο, το επιμέρους σκορ 5-4 έφερε το 10-4 στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι «ερυθρόλευκες» χαλάρωσαν και ο Εθνικός μείωσε 12-9 και με επιμέρους σκορ 5-2. Στην τέταρτη περίοδο, ο Ολυμπιακός με πέντε γκολ έφτασε στην τελική επικράτηση.


Τα οκτάλεπτα: 5-1, 5-3, 2-5, 5-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 1, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου, Κατενίδου 1, Αβραμίδου 4, Ασημάκη 5, Μ. Πλευρίτου 1, Δούλη, Β. Πλευρίτου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Φουντωτού, Σιούτη, Χαλδαίου, Δουρέκα 1

Εθνικός: Σωτηρέλη, Λούδη, Κωνσταντοπούλου, Τζελέπη 2, Κολιτσοπούλου, Μπίσμπα, Πέττα 3, Κούμπρα 2, Ρουμελιώτη, Χάουτον 5, Χάιτα, Μπερίκου, Γκοτζιά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x