Πόλο

Διατήρησε το αήττητο στο Champions League ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος εκτός έδρας με 11-11 κόντρα στην Μπαρτσελονέτα για την 6η αγωνιστική του Len Champions League, παραμένοντας αήττητος στην διοργάνωση.

«Όρθιος» στάθηκε για ακόμα ένα παιχνίδι στο φετινό Len Champions League ο Ολυμπιακός.

Πιο συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 11-11, 31 δευτερόλεπτα πριν την λήξη της αναμέτρησης χάρη σε τέρμα του Μάρο Γιόκοβιτς, πανηγυρίζοντας σπουδαία ισοπαλία στην Ισπανία κόντρα στην μαχητική Μπαρτσελονέτα, για την 6η αγωνιστική της διοργάνωσης, παραμένοντας έτσι στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου της διοργάνωσης με 16 βαθμούς.

Το ματς

Αρκετά δυναμικά ξεκίνησε το παιχνίδι, με τους Ισπανούς να προσπαθούν από τα πρώτα λεπτά να ξεφύγουν, αλλά τους «ερυθρόλευκους» να μην τους το επιτρέπουν, ολοκληρώνοντας το οκτάλεπτο με την Μπαρτσελονέτα να προηγούμενη με 3-2.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο δεύτερο οκτάλεπτο, την ώρα που οι παίκτες του Θεόδωρου Βλάχου δεν μπορούσαν να βρουν τις κατάλληλες απαντήσεις στην επίθεση και σε συνδυασμό με την αμυντική δυσλειτουργία βρέθηκαν πίσω με τρία γκολ (7-4).

Στην συνέχεια οι Πειραιώτες προσπάθησαν να μαζέψουν κάπως την διαφορά , όμως το σύνολο του Μάρτιν Ζεσούς παρουσιάστηκε σκληρό όσον αφορά το ανασταλτικό κομμάτι, με το οκτάλεπτο να κλείνει με το σκορ στο 9-7.

Τα τελευταία λεπτά ανήκαν ολοκληρωτικά στον Ολυμπιακό, ο οποίος κάνοντας κατάθεση ψυχής κατάφερε με εκπληκτικό γκολ του Μάρο Γιόκοβιτς 31 δευτερόλεπτα να ισοφαρίσει και να πάρει τον πολύτιμο βαθμό.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-2, 2-3, 2-4.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ (Μάρτιν): Λόπεζ, Ντε Τόρο, Γρανάδος 1, Μούναριζ 3, Μποντέγκας 1, Λαρούμπε, Άλεξιτς 2, Φερνάντεζ 1, Ταχούλι, Περόνε 2, Μάλιαρακ 1, Μπούστος, Λινάρες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 2, Γιόκοβιτς 1, Μπουλιούμπασιτς, Δερβίσης 2, Κάκαρης 1, Μουρίκης, Γούνας 4, Αργυρόπουλος, Μίτροβιτς 1, Ζιβογίνοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x