Super League 2

Έφερε… τούμπα την Παναχαϊκή ο Απόλλωνας!

Επιστροφή στις νίκες και μάλιστα μέσα σε μια δύσκολη έδρα για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η Ελαφρά Ταξιαρχία επικράτησε 3-1 με ανατροπή της Παναχαϊκής και ανέβηκε μόνος δεύτερος.

Ανατροπή για τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος νίκησε την Παναχαϊκή 3-1, για την 10η αγωνιστική της Super League 2 σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι.

Και αυτό γιατί ο αγώνας διεκόπη στο 80ο λεπτό για περίπου δέκα λεπτά, λόγω πτώσης του ρεύματος και όταν συνεχίστηκε, η γηπεδούχος δεν έβγαλε καμία αντίδραση και έτσι ηττήθηκε μέσα στο «σπίτι» της με διαφορά τριών τερμάτων. Κάπως έτσι, η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου επανήλθε στις νίκες, ύστερα από δυο σερί ήττες στο πρωτάθλημα.

Στο 37΄με αυτογκόλ του Βιτλή έγινε το 1-0, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με την Παναχαϊκή να προηγείται του σκορ. Στο δεύτερο μέρος, όμως, ο Απόλλων έδειξε σημάδια ζωής. Στο 71’ ο Ιριτιέρ έφερε στα ίσια το ματς και έκανε το 1-1, με σουτ εντός της μεγάλης περιοχής. Ο ίδιος παίκτης 4 λεπτά αργότερα έκανε την ασίστ στον Μπλάζιτς, ο οποίος με καταπληκτικό σουτ, έγραψε την ανατροπή (2-1) για την Ελαφρά Ταξιαρχία.

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων δε, δόθηκε πέναλτι στους φιλοξενούμενους σε ανατροπή του Σούλη στον Μπεντινέλι, με τον Μαρκόφσκι να εκτελεί και να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Η 10η αγωνιστική

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου
Παναχαϊκή-Απόλλων Σμύρνης 1-3
(37΄Βιτλής αυτογκόλ, 71΄Ιριτιέρ, 75' Μπλάζιτς, 90+4' πέντε. Μαρκόφσκι)

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου
Πλατανιάς-Απόλλων Λάρισας (15:00)

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου
Λεβαδειακός-Απόλλων Πόντου (14:45)
ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕ Καραϊσκάκη (15:00)
Κέρκυρα-Δόξα Δράμας (15:00)

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου
Εργοτέλης-ΑΟ Χανιά (17:00)

Επιμέλεια: Αναστασία Βοσνάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x