NBA

«Αφεντικά» του LA οι Κλίπερς

Ο Καγουάι Λέοναρντ με 35 πόντους, 12 ριμπάουντ και μια σημαντική άμυνα στις τελευταίες επιθέσεις του αγώνα οδήγησε τους Κλίπερς στην νίκη.

Οι Κλίπερς αναδείχθηκαν νικητές 111-106 απέναντι στους Λέικερς στο ντέρμπι του Λος Άντζελες σε ένα παιχνίδι που όσοι το παρακολούθησαν τονίζουν ότι θα μπορούσε να αφορά τα πλέι-οφ και όχι ένα... τυπικό ματς κανονικής περιόδου.

Ο Καγουάι Λέοναρντ ήταν ο κορυφαίος του παρκέ με 35 πόντους, 12 ριμπάουντ και μια άμυνα στις τελευταίες επιθέσεις της αναμέτρησης. Και όχι απέναντι σε όποιον και όποιον αλλά στον Λεμπρόν Τζέιμς και μια προσπάθεια που έκανε για ένα σουτ τριών πόντων.

Για τους Λέικερς ο καλύτερος ήταν ο Κούζμα ο οποίος ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο αλλά καθόλου καλός στη συνέχεια του αγώνα τελειώνοντας έτσι το ματς με 25 πόντους. Ο Λεμπρον πέτυχε 23 πόντους 10 ασίστ και 9 ριμπάουντ.

Το παιχνίδι ήταν άκρως ενδιαφέρον. Οι Κλίπερς ήταν πίσω στο σκορ με 12 στο ημίχρονο, με 15 στο τέλος της τρίτης περιόδου και με επτά λίγα λεπτά πριν το τέλος αλλά τελικά κατάφεραν να πάρουν την μεγάλη νίκη.

Τα αποτελέσματα στα παιχνίδια του ΝΒΑ που έγιναν τα ξημερώματα
Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Χιούστον Ρόκετς 116-104
Λος Άντζελες Λέικερς – Λος Άντζελες Κλίπερς 106-111
Ντένβερ Νάγκετς – Νιου Όρλεαν Πέλικανς 100-112

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x