Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Με το ένα μάτι στον τελικό και το άλλο στο πρωτάθλημα

Είναι η μεγάλη ευκαιρία της Άστον Βίλα έπειτα και από την προσπάθεια που έκανε στον πρώτο ημιτελικό με τη Λέστερ. Ο τελικός του «Γουέμπλεϊ», ο πρώτος της στο Λιγκ Καπ μετά από μια δεκαετία, είναι 90'.

Είναι η μεγάλη ευκαιρία της Άστον Βίλα έπειτα και από την προσπάθεια που έκανε στον πρώτο ημιτελικό με τη Λέστερ. Ο τελικός του «Γουέμπλεϊ», ο πρώτος της στο Λιγκ Καπ μετά από μια δεκαετία, είναι 90 λεπτά.

Παρ' όλα αυτά, η ανησυχία για το μέλλον της στην Πρέμιερ Λιγκ δεν την αφήνει ν' αφοσιωθεί εκεί...

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Αλλιώς τα σχεδίασε ο Ντιν Σμιθ με τον Τζον Τέρι το περασμένο καλοκαίρι μετά την άνοδο της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ κι αλλιώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα φέτος για την Άστον Βίλα.

Δεν είναι η πρώτη που το παθαίνει αυτό, αλλά ήλπιζε να το αποφύγει έχοντας πραγματοποιήσει κινήσεις που στη θεωρία έμοιαζαν ικανές να της δώσουν ουσία και σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια που θα έκανε για εδραίωση στην κορυφαία κατηγορία.

Ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια σε μεταγραφές και έχοντας φτάσει ο Ιανουάριος, οι «χωριάτες» δίνουν μάχη επιβίωσης στην Πρέμιερ Λιγκ και αποτυγχάνουν να πάρουν τα αποτελέσματα που ευελπιστούσαν ότι θα κατάφερναν να εξασφαλίσουν στη φετινή τους πορεία.

Αυτή τη στιγμή, τους παρουσιάστηκε μια μεγάλη ευκαιρία σε ό,τι αφορά το Λιγκ Καπ. Ίσως να αισθάνονται πως θα μπορούσαν να έχουν κλέψει και τη νίκη, το βράδυ της Τετάρτης, στο King Power Stadium στον πρώτο ημιτελικό τους με τη Λέστερ, ωστόσο, έχουν τη ρεβάνς στο «Βίλα Παρκ» και βρίσκονται μπροστά σε μια τεράστια ευκαιρία. Αυτή της συμμετοχής στον τελικό του τουρνουά για πρώτη φορά έπειτα από μια δεκαετία. Η Βίλα μπορεί να προσφέρει κάτι ευτυχές στον κόσμο της και φυσικά σπουδαίο για εκείνη στην κατάσταση που έχει περιέλθει, αμέσως μετά την άνοδο που πανηγύρισε το περασμένο καλοκαίρι.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x