Stoiximan Super League

Τελειωμένος από την Άρκα ο Μπουσούλατζιτς

Θετικά είναι τα μαντάτα που προκύπτουν από την Άρκα για τον Ατρόμητο, καθώς ο Αζέρ Μπουσούλατζιτς θεωρείται ξένο σώμα από τους Πολωνούς και με τη… βούλα.

Σαφώς καλύτερο είναι το κλίμα στον Ατρόμητο μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και τη νίκη-πρόκριση επί του Βόλου μέσα στην πόλη της Μαγνησίας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι τα σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα μπαίνουν κάτω από το… χαλί.

Για αυτό τον λόγο, η απόφαση για ενίσχυση είναι ειλημμένη, ζήτημα το οποίο διαχειρίζονται οι Γιάννης Αγγελόπουλος και Σάββας Παντελίδης και μάλιστα δεν αποκλείεται σύντομα να προκύψουν θετικές εξελίξεις.

Οι Περιστεριώτες έχουν βγει στην αγορά για ένα «οχτάρι» που θα μπορεί να συμμαζέψει το παιχνίδι των Περιστεριωτών στον χώρο της μεσαίας γραμμής και ο εκλεκτός δεν είναι άλλος από έναν πολύ καλό γνώριμο της ομάδας, τον Αζέρ Μπουσούλατζιτς.

Ο Βόσνιος χαφ αποχώρησε το καλοκαίρι και μετακόμισε στην Πολωνία για λογαριασμό της Άρκα, ωστόσο, δεν αναμένεται να μείνει για πολύ καιρό ακόμα, αφού ο ίδιος και η οικογένειά του δεν έχουν μείνει ικανοποιημένο από την ποιότητα ζωής.

Κάπου εκεί, λοιπόν, μπαίνει στην ιστορία ο Ατρόμητος που παρακολουθεί την υπόθεση και μάλιστα σήμερα προέκυψαν θετικά νέα. Στην πρώτη προπόνηση των Πολωνών μετά τη διακοπή ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές, αλλά ο Αζέρ Μπουσούλατζιτς δεν αναφέρεται καν στον επίσημο ιστότοπο της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, στη λίστα ποδοσφαιριστών (φωτό) δεν υπάρχει πουθενά το όνομα του Βόσνιου, δείγμα ότι είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από την Πολωνία και να ψάξει αλλού το μέλλον του, το οποίο είναι πιθανό να είναι η επιστροφή του στην Ελλάδα.

Φυσικά, μέχρι να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος δεν μπορεί να προδικάσει κανείς το παραμικρό, ενώ και οι Περιστεριώτες διατηρούν χαμηλούς τόνους, όχι μόνο για αυτό το ζήτημα, αλλά για όλα τα μεταγραφικά, αφού σε πρώτο πλάνο είναι η επιστροφή της ομάδας στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x