Stoiximan Super League

Στηρίζει Ζίβκοβιτς ο Φερέιρα - Τα πλάνα για ΑΕΚ

Με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Ζίβκο Ζίβκοβιτς αναμένεται να δώσει ο Αμπέλ Φερέιρα στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει να επιλέξει ανάμεσα στον Σέρβο και στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, με τον πρώτο να φαίνεται ο επικρατέστερος για να υπερασπιστεί την εστία του «δικέφαλου του Βορρά» κόντρα στους «κιτρινόμαυρους».

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περιμένουν με αγωνία και τον Χοσέ Κρέσπο, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις χθες, όμως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι έτοιμος για το κρίσιμο παιχνίδι. Σίγουρα, πάντως, στην άμυνα αναμένεται να επιστρέψει ο Λέο Μάτος, που είχε μείνει εκτός από το ματς Κυπέλλου μεσοβδόμαδα.

Σημαντική αναμένεται να είναι και η παρουσία του Μαουρίσιο, ο οποίος ανεβάζει σταδιακά στροφές, όμως δεν είναι σίγουρο ότι ο Φερέιρα θα πάρει το ρίσκο να τον χρησιμοποιήσει. Σε περίπτωση που δεν μπει στην αποστολή, τη θέση του θα πάρει ο Ντούγκλας Αουγκούστο, με τον Γιόζιπ Μίσιτς να επιστρέφει στα χαφ.

Στην επίθεση ο Σφιντέρσκι έχει το προβάδισμα έναντι του Ακπόμ, με τους Βιεϊρίνια και Λημνιό στα άκρα, ενώ παίζεται η συμμετοχή ενός εκ των Μπίσεσβαρ ή Πέλκα, με τον πρώτο να έχει ελαφρύ προβάδισμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x