Ελλάδα

Κώττας: «Να αντιδράσουμε μετά την εμφάνιση κόντρα στο Λαύριο»

Δύσκολο έργο θα έχει ο Ιωνικός Νικαίας απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας, σύμφωνα με τον Θωμά Κώττα.

Την ανάγκη να αντιδράσει μετά την κακή εμφάνιση κόντρα στο Λαύριο νιώθει ο Ιωνικός Νικαίας, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Θωμάς Κώττας ενόψει του ματς με τον Προμηθέα Πάτρας.

Αναλυτικά το blog του Θωμά Κώττα στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας φίλοι της ΕΚΟ Basket League

Το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας στο Λαύριο δεν πήγε πολύ καλά για εμάς και σίγουρα δεν ήταν αυτός ο τρόπος, με τον οποίο θέλαμε να αρχίσουμε το νέο έτος. Έπειτα από μία άσχημη εμφάνιση και μία ήττα, νιώθουμε την ανάγκη να αντιδράσουμε δείχνοντας καλύτερη εικόνα.

Aσφαλώς, ο Προμηθέας είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος και το γεγονός πως έρχεται από ήττες θα τον κάνει ακόμη πιο προσεκτικό εναντίον μας. Το έργο μας θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά πρέπει να φανούμε ανταγωνιστικοί με συγκέντρωση, υπομονή και πίστη στο πλάνο μας. Ελπίζουμε να πάρουμε ώθηση από τον κόσμο και να παίξουμε με την απαιτούμενη ενέργεια.

Θα είναι πολύ ευχάριστο για εμάς που θα δούμε ξανά τον πρώην αρχηγό μας, τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Είναι ένας παίκτης που σημαίνει πολλά για τον Ιωνικό Νικαίας Affidea και είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος μας θα τον αποθεώσει
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x