Αγγλία

Πέταγαν «φωτιές» Τσέλσι και Γιουνάιτεντ, την... πάτησε η Λέστερ!

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψαν στις νίκες Τσέλσι και Γιουνάιτεντ, επικρατώντας των Μπέρνλι (3-0) και Νόριτς (4-0) αντίστοιχα. Μεγάλο «διπλό» της Σαουθάμπτον στη Λέστερ, συνεχίζει να ανεβαίνει η Έβερτον.

Επιστροφή στις νίκες και, μάλιστα, με εμφατικό τρόπο για την Τσέλσι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η Τσέλσι επικράτησε με 3-0 της Μπέρνλι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεν έκανε... φύλλο και φτερό τη Νόριτς (4-0). Μεγάλο «διπλό» της φορμαρισμένης Σαουθάμπτον μέσα στην έδρα της Λέστερ (1-2) που κινδυνεύει να πέσει από την δεύτερη θέση, ενώ η Έβερτον λύγισε με 1-0 την Μπέρνλι και συνεχίζει να ανεβαίνει με τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της. «Κόλλησαν» Γουλβς και Νιουκάστλ (1-1).

Εξαιρετικό ποδόσφαιρο από την Τσέλσι, μπήκε με... μανία στον αγωνιστικό χώρο, κέρδιζε το ένα κόρνερ μετά το άλλο και είχε στριμώξει μέσα στην περιοχή της την Μπέρνλι, η οποία λίγο έλειψε να παγώσει το «Στάμφορντ Μπριτζ» με τον Χέντρικ αλλά το γκολ του (18’) δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Δέκα λεπτά μετά, πάντως, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με πέναλτι του Ζορζίνιο, ενώ στο 38ο λεπτό ο Άμπραχαμ έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του. Το τρίτο τέρμα για την Τσέλσι δεν άργησε να έρθει αφού ο Χάντσον-Οντόι έγραψε στο 49ο λεπτό το 3-0, σκορ που παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Επιβλητική και η Γιουνάιτεντ, βρήκε... μπόσικη την Νόριτς και την σκόρπισε με 4-0. Ο Ράσφορντ μετά από καταπληκτική σέντρα του Μάτα, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μάντσεστερ στο 27ο λεπτό, με το 1-0 να μοιάζει... φτωχό στο πρώτο ημίχρονο καθώς οι παίκτες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ήταν εξαιρετικοί και δημιουργούσαν συνεχώς ευκαιρίες. Ο Ράσφορντ χτύπησε ξανά λίγο μετά την επανέναρξη (52’), σκοράροντας με πέναλτι που είχε κερδίσει νωρίτερα ο Σο από τον Κρουλ ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μαρσιάλ με κεφαλιά έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 76ο λεπτό ο Γκρίνγκουντ με ωραίο πλασέ, βάζοντας το... κερασάκι στην τούρτα.



Με το «διπλό» από την έδρα της σκληροτράχυλης Λέστερ πέρασε η Σαουθάμπτον, επικρατώντας με 2-1. Μπορεί ο Πρετ, μόλις στο 14ο λεπτό να έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους αλλά πέντε λεπτά μετά ο Άρμστρονγκ έφερε το ματς στα ίσα. Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό όπως και ο ρυθμός, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και η μία φάση διαδεχόταν την άλλη. Η Λέστερ δυσκολευόταν σε σχέση με άλλα ματς καθώς η Σαουθάμπτον παρουσιαζόταν διαβασμένη και ο Ντάνι Ίνγκς χτύπησε για ακόμη ένα παιχνίδι, διαμορφώνοντας στο 81ο λεπτό το τελικό σκορ.

Σε φουλ ανωδική πορεία με τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο βρίσκεται η Έβερτον, η οποία λύγισε την Μπέρνλι χάρη σε ένα γκολ του Ρισάρλισον (1-0), ενώ Γουλβς και Νιουκάστλ... κόλλησαν (1-1) στο «Μολινό».

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 10/1

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ 1-0
(54’ ΜακΜπέρνι)

Σάββατο, 11/1 (17:00)

Κρίσταλ Πάλας-Άρσεναλ 1-1
(54' Αγιού - 12' Ομπαμεγιάνγκ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νόριτς 4-0
(27’, 52’ πέν. Ράσφορντ, 54’ Μαρσιάλ, 76’ Γκρίνγουντ)

Λέστερ-Σαουθάμπτον 1-2
(14’ Πρετ / 19’ Άρμστρονγκ, 81’ Ινγκς)

Έβερτον-Μπράιτον 1-0
(38’ Ρισάρλισον)

Τσέλσι-Μπέρνλι 3-0
(27’ πέν. Ζορζίνιο, 38’ Άμπραχαμ, 49’ Χόντσον-Οντόι)

Γουλβς-Νιούκαστλ 1-1
(14’ Ντεντόνκερ / 7’ Αλμιρόν)

Τότεναμ-Λίβερπουλ (19:30)

Κυριακή, 12/1

Μπόρνμουθ-Γουότφορντ (16:00)
Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

Η επόμενη αγωνιστική (23η)

Σάββατο, 18/1 (17:00)

Γουότφορντ-Τότεναμ (14:30)
Νόριτς-Μπόρνμουθ
Σαουθάμπτον-Γουλβς
Μάντσεστερ Σίτι-Κρίσταλ Πάλας
Άρσεναλ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Μπράιτον-Άστον Βίλα
Γουέστ Χαμ-Έβερτον
Νιούκαστλ-Τσέλσι (19:30)

Κυριακή, 19/1

Μπέρνλι-Λέστερ 16:00
Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x