Stoiximan Super League

Γιακουμάκης εξ ουρανού για τον Ατρόμητο!

Γουστάρει τα θρίλερ! Ο Ατρόμητος με κεφαλιά του Γιακουμάκη στο 94’ πήρε μεγάλη νίκη στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού (0-1), χτυπώντας σε ακόμα μία αναμέτρηση στα τελευταία λεπτά!

Τα κάνει θρίλερ και... γουστάρει!

Ο Ατρόμητος κατά την προσφιλή του συνήθεια χτύπησε στο τέλος και με έναν παίκτη που ξέρει πολύ καλά αυτή τη δουλειά! Οι Περιστεριώτες επικράτησαν στο Αγρίνιο με 1-0 με ήρωα της αναμέτρησης τον Πέτρο π, καθώς έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκάλο στο 94' ο Πέτρος Γιακουμάκης με κεφαλιά υπέγραψε ένα σπουδαίο τρίποντο για την ομάδα του, ενώ ο ίδιος ξαναχτύπησε, όπως έκανε και στο εντός έδρας με τον ΟΦΗ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Με αυτούς τους βαθμούς, ο Ατρόμητος που έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς μέσα στο 2020, μπήκε στην εξάδα και είναι για τα καλά στο μεγάλο κόλπο των πλέι-οφ. Από την άλλη πλευρά, ο Παναιτωλικός των χιλίων προβλημάτων, παρέμεινε στην προτελευταία θέση και το μέλλον είναι πολύ δύσκολο για τους Αγρινιώτες.

Το ματς

Από ωραίος στα προηγούμενα ματς του Ατρόμητου, ο Μανούσος στο Αγρίνιο αποδείχθηκε… μοιραίος για τον Ατρόμητο, αφού στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού έχασε τρεις σπουδαίες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Αρχικά, στο 7’ ο έμπειρος επιθετικός είχε εξαιρετική έμπνευση να «κρεμάσει» τον Κνετ, αφού τον είδε εκτός θέσης, ωστόσο ο γκολκίπερ των γηπεδούχων κατάφερε να αποκρούσει σε κόρνερ. Από τη στατική φάση προκλήθηκε μεγάλη σύγχυση στα καρέ του Παναιτωλικού, η μπάλα βρέθηκε στον Μανούσο, αλλά πάνω στη γραμμή ο Γιοβάνοβιτς του αρνήθηκε το 10ο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ στο 10’ ολοκληρώθηκε το ρεσιτάλ των χαμένων ευκαιριών.

Ο Ούμπιντες με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Μανούσο, αυτός βρέθηκε απέναντι από τον Κνετ, αλλά αντί να πλασάρει προτίμησε κάτι πιο εξεζητημένο, «κρεμώντας» τον Κνετ, ενέργεια που τελικά ήταν δώρο για τον γκολκίπερ των Αγρινιωτών που αποδέχθηκε το… δώρο.

Από εκείνο το λεπτό και μετά, ο Παναιτωλικός πήρε τα ηνία του αγώνα, άρχισε να κυκλοφορεί την μπάλα και στο 16’ ήταν η σειρά του να χάσει μια μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Τζανακάκης από τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα για τον Ντίαζ με το πλασέ του τελευταίου να περνά ξυστά από το δοκάρι της εστίας του Μέγερι.

Πάντως, η τελευταία ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου άνηκε και πάλι στον Ατρόμητο, όταν στο 39’ ο Ούμπιντες εκτέλεσε με πολύ έξυπνο τρόπο ένα φάουλ από τα αριστερά, αλλά η μπάλα πέρασε από όλους και πέρασε δίπλα από το δοκάρι της εστίας του ουσιαστικά εξουδετερωμένου Κνετ.

Το δεύτερο μέρος αποτέλεσε ένα από τα χειρότερα της φετινής Super League. Από τη μία πλευρά, ο Παναιτωλικός που είχε πάρα πολλές απουσίες και μόλις έξι παίκτες στον πάγκο ήθελε πολύ περισσότερο το γκολ, αλλά έδειχνε κουρασμένος, ενώ από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος απλά δεν μπορούσε.

Όλα αυτά μέχρι τις καθυστερήσεις, χρονικό διάστημα το οποίο αποδεικνύεται το αγαπημένο των Περιστεριωτών. Στο 92' ο Γκάλο εκτέλεσε ένα φάουλ, οι γηπεδούχοι παραχώρησαν το κόρνερ και πάλι ο Γκάλο από τη γωνία με εξαιρετική εκτέλεση βρήκε τον αμαρκάριστο Γιακουμάκη, που με κεφαλιά πέτυχε το... buzzer-beater νίκης για τους φιλοξενούμενους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Χάβος): Κνετ, Σανιά (61? Ντουάρτε), Σιένστεντ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Τσιγγάρας, Ντάλσιο (86? Φυτόπουλος), Τζανακάκης (78? Ρομάν), Μιμίτο, Ντίαζ, Μπαΐροβιτς

Ατρόμητος (Παντελίδης): Mέγερι, Γκάλο, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Χαρίσης, Μάντσον (62? Μπαένα), Ούμπιδες (78? Ανδρούτσος), Γιακουμάκης, Βέλλιος (46? Νταβιώτης), Μανούσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x