Ισπανία

«Τρελάθηκαν» στην Ουνιονίστας ντε Σαλαμάνκα για την κλήρωση με τη Ρεάλ

Πανζουρλισμός επικράτησε στις τάξεις της Ουνιονίστας ντε Σαλαμάνκα, μόλις γνωστοποιήθηκε ότι η ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας θα υποδεχτεί τους «μερένχες» για τους «32» του Κυπέλλου.

Δεν φαίνεται να... φοβήθηκαν και πολύ στην Ουνιονίστας ντε Σαλαμάνκα, για το γεγονός ότι κληρώθηκαν να αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τρίτο γύρο του Copa del Rey.

Όπως φαίνεται και από βιντεάκι που ανέβηκε από την «Diario AS», οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας της τρίτης κατηγορίας, επιδόθηκαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς μόλις άκουσαν κατά τη διάρκεια της κλήρωσης ότι θα κληθούν να υποδεχτούν τους «μερένχες».

Να σημειωθεί, ότι η Ουνιονίστας ντε Σαλαμάνκα, η οποία στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, αποτελεί συνέχεια της ομάδας «Σαλαμάνκα».

Συγκεκριμένα, το 2013 και λίγο μετά τη διάλυση της τελευταίας, οι οπαδοί της αποφάσισαν να δημιουργήσουν μία νέα ομάδα, προκειμένου να διατηρηθεί το όνομα του αγαπημένου τους συλλόγου. Ξεκίνησε την πορεία της από την 6η κατηγορία της Ισπανίας και πλέον βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στο γήπεδό της.

Δείτε τους έξαλλους πανηγυρισμούς των παικτών της Ουνιονίστας ντε Σαλαμάνκα:



Επιμέλεια: Mανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x