Euroleague

Παπαγιάννης: «Ευχαριστώ τον κόουτς Πιτίνο που με βελτιώνει κάθε μέρα»

Στην ικανοποίηση που αισθάνεται με τη συνεχή άνοδο της απόδοσής του στάθηκε ο Γιώργος Παπαγιάννης μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ.

Ο διεθνής σέντερ των «πράσινων» τόνισε πως έχει ιδιαίτερη εντολή για την άμυνα και τις τάπες που πρέπει να ρίξει στους αντίπαλους και θεωρεί πως χαλάρωσαν και οι Γερμανοί έβαλαν τα μεγάλα σουτ, περιμένοντας μια σημαντική βελτίωση στα επόμενα ματς και επισήμανε πως όλοι οι παίκτες του «τριφυλλιού» θέλουν να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο.

Αναλυτικά: «Ο κόουτς μου λέει συνέχεια για την άμυνα και τις τάπες. Είχα δώσει μεγάλη έμφαση εκεί, αλλά και στα ριμπάουντ και ήταν ένας σημαντικός παράγοντας του αγώνα. Χαλαρώσαμε και έβαλαν κάποια ελεύθερα σουτ. Ο Κόπονεν έμεινε ελεύθερος και πέτυχε κάποια σουτ. Στο τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε καλύτερη άμυνα και "χτυπήσαμε" τις αδυναμίες τους. Ήταν ομαδική δουλειά η εμφάνιση.

Ευχαριστώ τον κόουτς που με ανταγωνίζεται κάθε μέρα για να γίνομαι καλύτερος. Όλοι οι παίκτες στην ομάδα θέλουν να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο. Σίγουρα σαν ομάδα μπορούμε να δείξουμε μεγαλύτερη βελτίωση. Η Ζαλγκίρις δεν αφήνει κανένα παιχνίδι να πάει χαμένο. Ανεξάρτητα του σκορ, τα δίνει όλα. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, θέλουμε τον κόσμο μαζί μας για να μας βοηθήσει να πάρουμε μια ακόμα νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x