Euroleague

Ουάιλι: «Μας έδωσε τη νίκη η άμυνα»

Στην αμυντική βελτίωση στην τέταρτη περίοδο απέδωσε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάγερν ο Τζέικομπ Ουάιλι μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ των «πράσινων τόνισε πως επέτρεψαν στους Γερμανούς να βάλουν τα ελεύθερα σουτ και πως πήγε στράφι το καλό ξεκίνημα που έκαναν. «Αποθέωσε» τον Παπαγιάννη για την εμφάνισή του και τα προσόντα που διαθέτει και ζήτησε προσοχή στη Ζαλγκίρις, γιατί έχει βελτιωθεί στα τελευταία ματς.

Αναλυτικά: «Τους επιτρέψαμε να τρέξουν και να βάλουν ελεύθερα σουτ. Αυτό μας "πλήγωσε". Η άμυνα μας οδήγησε στη νίκη. Δεν επιτρέπεται να αφήνουμε τον αντίπαλο να επιστρέφει στο παιχνίδι.

Αρχίσαμε καλά, αλλά δεν πρέπει να επιτρέπουμε στον αντίπαλο να επιστρέφει στο ματς. Δεν έπρεπε να χαλαρώσουμε. Αυτό ήταν το "κλειδί". Η Μπάγερν βρήκε ελεύθερα σουτ και μείωσε τη διαφορά.

Ο Παπαγιάννης, όταν έχει τη νοοτροπία να κυριαρχήσει στο παρκέ, κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει. Είμαι περήφανος για αυτόν. Μας βοήθησε πάρα πολύ. Είναι πολύ καλή ομάδα η Ζαλγκίρις, πολύ καλά προπονημένη. Θα εστιάσουμε στο παιχνίδι από αύριο. Έχει παρουσιάσει βελτίωση η Ζαλγκίρις.

Η δουλειά μου είναι να βγάζω ενέργεια στο παρκέ. Εγώ βοηθάω όπου μπορώ και ειδικά στα πικ εν ρολ. Ο Παπαγιάννης έκανε σπουδαία δουλειά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x