Κύπελλο Ελλάδας

Μάντζιος: «Ήμασταν προετοιμασμένοι και σοβαροί, μετρά η πρόκριση»

Στην πρόκριση αυτή καθεαυτή της Λαμίας στα προημιτελικά του Κυπέλλου στάθηκε ο Άκης Μάντζιος μετά το 1-1 με τα Τρίκαλα.

Ο τεχνικός των Φθιωτών τόνισε πως ήταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, όμως «έριξαν ταχύτητα» στο δεύτερο, όπου έχασαν ευκαιρίες και έδωσαν δικαίωμα στους Θεσσαλούς να μπουν στο ματς, αφού αναγκάστηκε να κάνει αλλαγές, ενόψει των συνεχόμενων αγώνων της Super League 1.

Αναλυτικά: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα παιχνίδι που, χωρίς την απαιτούμενη σοβαρότητα, θα ήταν δύσκολο. Στο κομμάτι αυτό ήμασταν προετοιμασμένοι. Μπήκαμε καλά και πριν το γκολ είχαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξουμε το σκορ. Αφού κάναμε το γκολ, από το 20? μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου, "ρίξαμε ταχύτητα".

Δεν ήμασταν αυτοί που θα θέλαμε, χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα και από τον αντίπαλο που δεν έκανε κάποια φάση κλασική. Σίγουρα, δεν μου άρεσε η εικόνα μας και, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, δεχτήκαμε και το γκολ.

Αυτό σίγουρα έδωσε ψυχολογία στον αντίπαλο, αφού ξαναμπήκε στο παιχνίδι της πρόκρισης. Στο δεύτερο ημίχρονο ξανά μπήκαμε δυνατά, όμως. Πιστεύω ότι είχαμε αρκετές φάσεις για να μπορέσουμε να κάνουμε ένα δεύτερο γκολ, για να φύγει το άγχος και να διαχειριστούμε και κάποια παιδιά με αλλαγές, γιατί είναι συνεχόμενα τα παιχνίδια και πολλοί έβγαλαν κούραση σήμερα.

Δεν το κάναμε το δεύτερο γκολ και, όσο είχαμε τον αντίπαλο μέσα στο παιχνίδι, λογικό είναι να ψάξει μια φάση -όπως τη βρήκε στο 95? με το δοκάρι. Αν απομονώσουμε βέβαια αυτήν τη φάση, η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο νομίζω ήταν η δική μας. Δεν είχαμε την απόδοση άλλων παιχνιδιών, αλλά νομίζω ήμασταν καλύτεροι και είχαμε τουλάχιστον 6-7 κλασικές ευκαιρίες να κάνουμε ένα δεύτερο γκολ που σίγουρα θα έδιωχνε και το άγχος.

Κρατάμε το θετικό, την πρόκριση. Πρέπει να ξεκουραστούμε, δεν έχουμε πολύ χρόνο μέχρι το παιχνίδι του Σαββάτου. Θα δούμε και τι απουσίες έχουμε, ήδη βγήκαν και δύο παιδιά με τραυματισμό. Να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι του Αγρινίου».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση της Λαμίας, πρόσθεσε: «Είμαστε σε διαπραγματεύσεις, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έρθουν οι παίκτες στην ομάδα και να βοηθήσουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x