Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Μεγάλη η πρόκριση με τα Γιάννινα»

Στη σημαντικότητα της χθεσινής νίκης-πρόκρισης του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ Γιάννινα -κυρίως μέσω του τρόπου που εκείνη ήρθε- στάθηκε ο Διονύσης Δεσύλλας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Μεγάλη χαρακτήρισε τη χθεσινή εντός έδρας νίκη (3-1)-πρόκριση (στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας) του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ Γιάννινα ο Διονύσης Δεσύλλας.

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Καρπετόπουλου-Αντώνη Πανούτσου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 στάθηκε στη σπουδαιότητα της χθεσινής πρόκρισης για τους «πράσινους», κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο εκείνη ήρθε.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατάφεραν να διαχειριστούν τα νεύρα που τους επέφεραν τα διαιτητικά λάθη. Επίσης, υπογράμμισε τον κομβικό ρόλο του Γιώργο Δώνη, ο οποίος ηρέμησε τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις απουσίες του Παναθηναϊκού (σίγουρα Κουρμπέλης λόγω τιμωρίας, Μπουζούκης εξαιτίας διαστρέμματος, ενώ νιώθουν ενοχλήσεις και οι Μακέντα, Δώνης και Γιόχανσον) για το επικείμενο (19/1, 15:00) εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη, για τη 19η αγωνιστική της Super League 1.

Την ίδια στιγμή, μετέφερε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία γνωστοποίησε ότι όσοι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» βρέθηκαν χθες στο ΟΑΚΑ, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας τους (με τον Ατρόμητο στις 22/1).


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x