Euroleague

Βεζένκοφ: «Πρέπει να βελτιωθούμε»

Πολύ στενά χαρακτήρισε για τον Ολυμπιακό τα περιθώρια πρόκρισης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ. «Ο,τι έγινε το καλοκαίρι έγινε, δεν έχει νόημα να γυρνάμε στο παρελθόν», πρόσθεσε.

Ομάδα με πολύ ποιότητα και με έμπειρους παίκτες, χαρακτήρισε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ τη Μπάγερν Μονάχου, ενόψει του αυριανού αγώνα για την 20η αγωνιστική της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ.

«Όποιος δεν έχει καταλάβει ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει απελπιστικά, ζει μία άλλη πραγματικότητα. Πρέπει να ακολουθήσουμε αυτό που έχει πει ο κόουτς, παιχνίδι με παιχνίδι και να δούμε τι θα γίνει στο τέλος. Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα. Είδαμε τα λάθη μας με την Άλμπα και αύριο πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να κερδίσουμε. Η Μπάγερν είναι μία ομάδα με πολύ ποιότητα, τελείως διαφορετική από την Άλμπα, με έμπειρους παίκτες που ξέρει που μπορεί να χτυπήσει και όπως είδαμε και χτες, να βάζει πολλά τρίποντα. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να ελέγξουμε την ενέργεια, να μπούμε με πολύ πάθος και ήρθε η ώρα να κερδίσουμε», τόνισε αρχικά ο 24χρονος φόργουορντ.

Ερωτηθείς για το αν ο τρόπος που έχασε ο Ολυμπιακός στην Γερμανία από το +12 θα αποτελέσει «οδηγό» για το αυριανό παιχνίδι, επεσήμανε: «Στο Μόναχο κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι για 30+ λεπτά , χάσαμε την συγκέντρωση μας στο τέλος γιατί παίξανε πιο σκληρά από εμάς. Είναι μια ομάδα που παίζει πολύ σκληρά, αθλητική, που μπορεί να μην πηδάει αλλά είναι πολύ δυνατή. Πρέπει να ματσάρουμε αυτή την ενέργεια και να δείξουμε πως το θέλουμε πιο πολύ. Γιατί όντως το θέλουμε πιο πολύ και πρέπει να κερδίσουμε».

Τέλος για τα λάθη που έγιναν στον σχεδιασμό του Ολυμπιακού το καλοκαίρι και το τι έχει αλλάξει με την έλευση του Γιώργου Μπαρτζώκα, δήλωσε: «Το τι έγινε το καλοκαίρι και μετά, έχει ειπωθεί άπειρες φορές. Δεν έχει νόημα να γυρνάμε στο παρελθόν. Όλοι έχουμε κάνει λάθη, οπότε πρέπει να κερδίσουμε. Η ψυχολογία φτιάχνεται με τις νίκες. Παιχνίδι με παιχνίδι, προπόνηση με την προπόνηση πρέπει να αφομοιώσουμε την φιλοσοφία του προπονητή και να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x