Stoiximan Super League

Σίμος: «Είχαμε αρκετά καλή απόδοση αλλά πρέπει να τελειώνουμε τα ματς πιο νωρίς»

Ο Γιώργος Σίμος έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση του ΟΦΗ, ενώ επισήμανε πως η φετινή σεζόν αποτελεί τη βάση για τη νέα και τόνισε πως δεν θα γίνει μεταγραφή απλά… για να γίνει!

Στην αρκετά καλή απόδοση που είχε σήμερα ο ΟΦΗ μετά από αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα να κερδίσει τον Πανιώνιο με 2-1, στάθηκε ο Γιώργος Σίμος μιλώντας στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του ματς στη Νέα Σμύρνη.

Παράλληλα, ο νεαρός τεχνικός των «ομιλητών» υπογράμμισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να τελειώνουν πιο γρήγορα τα παιχνίδια στα οποία προηγούνται και είναι καλύτεροι από τον αντίπαλο, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα γίνει μεταγραφή μόνο αν αλλάξει επίπεδο στον ΟΦΗ!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σίμος:

Για το ματς με τον Πανιώνιο: «H ομάδα μας κατάφερε να επιστρέψει σε μια αρκετά καλή απόδοση. Είχαμε καιρό να έχουμε μια απόδοση όπως σήμερα και αυτό είναι ευχάριστο για εμάς και νομίζω ότι πήραμε μια δίκαιη νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κάνανε. Εμείς όπως κάθε φορά συνεχίζουμε και αύριο έχουμε προπόνηση γιατί την Τετάρτη έρχεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για εμάς. Εύχομαι στον Πανιώνιο καλή τύχη και κάθε καλό για το υπόλοιπο της σεζόν».

Για το αν θα γίνουν τελικά κάποιες προσθήκες μέχρι το τέλος των μεταγραφών: «Γίνονται ενέργειες, δεν έχουμε όμως νέα ακόμα. Αν υπάρξουν νέα θα μαθευτούν. Έχουμε ξαναπεί όμως ότι μόνο αν βρούμε κάτι που θα ανεβάσει την ποιότητα μας θα πάρουμε παίκτη. Γίνονται προσπάθειες αλλά δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο ακόμη γιατί δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμη».

Για το αν έχει παράπονο από τους παίκτες του ότι δεν τελείωσαν το ματς πιο νωρίς και μπορούσαν να ισοφαριστούν στο τέλος από τον Πανιώνιο: «Σίγουρα θα πρέπει να τελειώνουμε τα παιχνίδια πιο νωρίς. Το ξέρουν και οι ίδιοι αυτό γιατί το έχουμε ξαναπληρώσει. Σε κάποια ματς έπρεπε να τα τελειώσουμε νωρίτερα και δυστυχώς δεν πήραμε τους βαθμούς τους οποίους δικαιούμασταν. Έχουμε ξαναπεί όμως ότι η φετινή σεζόν είναι μια χρονιά για εμάς που παίρνουμε μαθήματα που γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα και βάζουμε τη βάση για τη νέα σεζόν. Ευτυχώς σήμερα δεν το πληρώσαμε το λάθος στο τέλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x