Stoiximan Super League

Κοιτάζει για άλλους δύο παίκτες ο Ρόκα

Ο Τσάβι Ρόκα έχει κάνει προεργασία για την απόκτηση φορ και αριστερού μπακ, για να είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός είτε μέσα στο μήνα είτε το καλοκαίρι.

Μετά τις προσθήκες των Ανουάρ, Νάγκι και Αγιούμπ, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτηση στην αγορά. Οι βασικές ανάγκες της ομάδας έχουν καλυφθεί, αλλά ο Τσάβι Ρόκα ψάχνει στην αγορά τόσο για επιθετικό, όσο και για αριστερό μπακ.

Η ενίσχυση με φορ είναι με ορίζοντα κυρίως το καλοκαίρι, αλλά αν προκύψει κάποια καλή περίπτωση που μπορεί να έρθει και τώρα οι «πράσινοι» θα την κυνηγήσουν. Τα σενάρια περί πρότασης από την Τουρκία για τον Φεντερίκο Μακέντα δεν έχουν επιβεβαιωθεί και μόνο αν πρόκειται για κάποια συμφέρουσα προσφορά θα το σκεφτούν στο «τριφύλλι» αντικαθιστώντας φυσικά τον Ιταλό φορ εφόσον πωληθεί.

Σε ό,τι αφορά στον αριστερό μπακ, η υπόθεση αυτή εξαρτάται από το αν θα αποχωρήσει μέσα στο μήνα ο Εμανουέλ Ινσούα. Ο εκπρόσωπος του Αργεντινού έχει ενημερώσει πως σύντομα θα έρθει πρόταση περί των 500.000 ευρώ από την Αλ Ουάχντα. Οι Άραβες του Μανόλο Χιμένεθ προσφέρουν στον παίκτη 2 εκατ. ευρώ για δυόμισι χρόνια και εφόσον αποφασιστεί τελικά η παραχώρησή του, ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος να τον αντικαταστήσει. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έχει ξεχωρίσει 2-3 περιπτώσεις και θα προχωρήσει περισσότερο τις επαφές αν φύγει ο Ινσούα.

Σε ό,τι αφορά στις ανανεώσεις, μετά και την συμφωνία με τον Ανδρέα Αθανασακόπουλο, ο Παναθηναϊκός θα κάνει προσπάθεια να δέσει και άλλους δύο πιτσιρικάδες, τον Γιώργο Βαγιαννίδη και τον Κώστα Αποστολάκη, ενώ αναμένεται να γίνει πρόταση και στον Γιώργο Δώνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x