Stoiximan Super League

Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM: «Άψογος ο διαιτητής του ντέρμπι, πολλά λάθη στο Περιστέρι»

Ο Παναγιώτης Βαρούχας έμεινε ικανοποιημένος μόνο από τον έναν εκ των δύο ξένων διαιτητών της αγωνιστικής.

Άριστη έκρινε την διαιτησία του Κροάτη Γιόβιτς στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός ο Παναγιώτης Βαρούχας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Αντίθετα, εντόπισε πολλά λάθη στον Ελβετό Σνάιντερ του Ατρόμητος-Ολυμπιακός, αν και θεωρεί πως σωστά απέβαλε τον Ομάρ Ελαμπντελαουί με δύο κίτρινες κάρτες.

Αναλυτικά η «έκθεση» του Παναγιώτη Βαρούχα για τους διαιτητές της 23ης αγωνιστικής:

Πανιώνιος-Ξάνθη (Διαμαντόπουλος): «Υπάρχει ένα τείχος από πλευράς Πανιωνίου, πάνω από τρεις παίκτες, και πηγαίνουν και οι παίκτες της Ξάνθης να στηθούν στο τείχος. Θα πρέπει να είναι σε απόσταση άνω του ενός μέτρου. Ο διαιτητής σωστά έδωσε έμμεσο».

Λαμία-ΑΕΛ (Παπαδόπουλος): «Στο 5’ ο Ουάρντα έφυγε από κανονική θέση και ο βοηθός σήκωσε οφσάιντ χωρίς να είναι. Ο κανονισμός τού δίνει το δικαίωμα να αφήσει τη φάση και μετά αν χρειαστεί θα επέμβει το VAR. Το πέναλτι που δόθηκε ήταν δύσκολη φάση, αλλά το VAR άλλαξε την απόφαση».

Αστέρας Τρίπολης-Άρης (Τσαμούρης): «Στο 41’ ο δεύτερος βοηθός σήκωσε οφσάιντ στον Άρη, χωρίς να υπάρχει. Στο πέναλτι που ζήτησε ο Αστέρας, ο Κουέστα διώχνει την μπάλα κανονικά με το χέρι».

Ατρόμητος-Ολυμπιακός (Σνάιντερ): «Ο Ελβετός έκανε πολλά λάθη, τόσο στην εφαρμογή κανονισμών, όσο και στον πειθαρχικό έλεγχο. Και οι δύο κίτρινες στον Ομάρ είναι σωστές. Στην πρώτη τραβά και πετά κάτω τον αντίπαλο, η δεύτερη είναι πιο ήπιας μορφής και υπάρχει αρχή υποσχόμενης επίθεσης. Ο Ολυμπιακός ζητά κάρτα για ένα μαρκάρισμα του Κιβρακίδη στον Βαλμπουενά. Η φάση γίνεται μπροστά στον βοηθό. Δεν ήταν φάουλ, αλλά εφόσον δόθηκε θα έπρεπε να είναι και κίτρινη. Επίσης σε μια φάση ο Βαλμπουενά μπαίνει στην περιοχή, πέφτει πάνω στον αντίπαλο, αλλά δεν υπάρχει παράβαση γιατί ο παίκτης του Ατρομήτου δεν κάνει κάποια κίνηση για να σταθεί εμπόδιο στον επιθετικό».

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (Γιόβιτς): «Είχαμε την καλύτερη διαιτησία ξένου διαιτητή στην Ελλάδα, παρότι είχε τα κιλάκια του. Φυσικά δεν του έτυχε κάποια δύσκολη φάση, αλλά ήταν άριστος στον πειθαρχικό έλεγχο. Δεν είναι λίγοι που τα κάνουν θάλασσα στα εύκολα. Δεν χάρισε τίποτα, έδωσε τα πάντα και είχε την τύχη να μην του τύχουν δύσκολες φάσεις. Σωστά δόθηκε κίτρινη στον Λιβάγια και όχι κόκκινη για το μαρκάρισμα που έκανε, ενώ στη φάση που χτυπά η μπάλα πάνω στον διαιτητή, ορθώς σταμάτησε τη φάση και έδωσε ελεύθερο υπέρ της ομάδας που είχε κατοχή προηγουμένως».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x