Ισπανία

Κάνει πίσω για Γουίλιαν Ζοσέ η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα σταμάτησε να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γουίλιαν Ζοσέ από την Σοσιεδάδ για να καλύψει το κενό των τραυματιών Λουίς Σουάρεζ και Ουσμάν Ντεμπελέ.

Αλλού θα ψάξει να βρει την τύχη της η Μπαρτσελόνα και όχι στον Γουίλιαν Ζοσέ, καθώς τα χρήματα που ζητάει η Σοσιεδάδ (35 εκατ. ευρώ) κρίθηκαν πάρα πολλά και δεν μπορεί να τα δώσει αυτή την στιγμή η ομάδα.

Ο βασκικός σύλλογος έχει θέσει υψηλούς στόχους φέτος, όπως να τερματίσει μέσα στην τετράδα στην La Liga, αλλά και να κατακτήσει το Copa del Rey, καθώς ήδη βρίσκεται στον ημιτελικό και αντιμετωπίζει την Μιραντές. Για αυτό τον λόγο δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να αφήσει τον Βραζιλιάνο φορ να φύγει με ένα μικρό αντίτιμο.

Μάλιστα, όπως είπε και ο προπονητής της Σοσιεδάδ, Ιμανόλ Αλγκουασίλ: «Πιστεύω ότι ο Γουίλιαν θα μείνει μαζί μας μέχρι το τέλος της σεζόν, εκτός και αν έρθει μια πρόταση 70 εκατομμυρίων» δείχνοντας έτσι πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι «μπλαουγκράνα» ψάχνουν να βρουν κάποιον άλλον παίκτη για να ενισχύσουν την επίθεση τους. Το μόνο σίγουρο είναι, πάντως, ότι θα πρέπει να πληρώσουν πολλά για να αφήσει μια ομάδα τον παίκτη της να φύγει την συγκεκριμένη στιγμή. Οπότε είναι πολύ πιθανό να ψάξουν ποδοσφαιριστές που έχουν ρήτρα αποδέσμευσης, ώστε να μην χρειαστεί να μπουν πάλι σε διαπραγματεύσεις.

Επιμέλεια: Γιάννης Λύκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x