Βόλεϊ

Ολυμπιακός: «Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ομαλή διεξαγωγή του ματς αν έρθει ο Γιαννακόπουλος»

Αδυναμία να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα βόλεϊ για το Λιγκ Καπ, εφόσον ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υλοποιήσει την πρόθεσή του να ηγηθεί της αποστολής του Παναθηναϊκού, δήλωσε ο Ολυμπιακός.

Κάλεσμα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να μην παρευρεθεί στο κλειστό του Ρέντη για τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ στο βόλεϊ έκανε ο Ολυμπιακός.

Ο Ερασιτέχνης επικαλείται λόγους ασφαλείας και ζητά από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού να μην υλοποιήσει την εξαγγελία ότι θα ηγηθεί της αποστολής των «πράσινων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει το φίλαθλο κοινό και τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του σημερινού αγώνα βόλεϊ, εφόσον ο Πρόεδρος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΟ, κος. Γιαννακόπουλος συνοδεύσει την αποστολή της ομάδας.

Για την προστασία του αθλήματος και της ιστορίας των 2 ομάδων, προτείνουμε στον κο. Γιαννακόπουλο να αποδεχθεί την πρόταση μας και να μην ηγηθεί της σημερινής αποστολής.

Αντίστοιχα δεσμευόμαστε να ισχύσει το ίδιο και για τον Πρόεδρο μας κο. Κουντούρη, στον επαναληπτικό αγώνα της επόμενης εβδομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x